Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Zenekompót/Zenehét 2024

2024. június 24. hétfő - június 29. szombat

Koncert

Egy héten át tartó zenefesztivál, amikor minden nap más stílust kínálunk a hallgatóságnak. A várkertben és az udvari nagyszínpadon ismert előadók, egyben kiváló művészek élményre hívó produkciói várják a vendégeket.

Ezen a héten minden este koncerttel készülünk, lesz miért benézni a várba. Aki több koncertre is tervez, számára ajánljuk, vásároljon bérletet.  érdemes benézni a várba. A fanatikusok számára bérletet is kínálunk!

Az egyhetes fesztivál műsorán jubileumi koncertek, bulizenék, táncba hívó ritmusok, fények, romantikus hangulat a csillagos ég alatt a büfé mellett. 

Minden koncertünkre elővételben is válthatók jegyek, a koncert napján azonban már teljes árú belépőt kínálunk. 

A Zenekompót bérlet megvásárolható online és a Nádasdy-vár irodájában. Ára: 9.500,- Ft


 
Zenekompót zenei fesztivál Sárváron

2024. június 24. hétfő

Nádasdy-vár - 20:00

Makám 40. Jubileumi koncert. Vendég Szalóki Ági

Koncert

A Zenekompót/zenehét fesztivál első napjának fellépője a Makám zenekar. A jubileumi koncert sztárvendége Szalóki Ági énekesnő. Hagyomány és modernitás, Kelet és Nyugat zenéje együtt, kollektív és individuális élmény minden korosztálynak!

A legjava…

2024. június 25. kedd

Nádasdy-vár - 19:00

Kaláka 55 és a Boglya

Koncert

Hihetetlen, de igaz. A Kaláka együttes ötvenöt éves! Természetesen nem egyenként, bár már a legifjabb Kaláka tag is túl van a hetvenen. A Zenekompót vendégeként nemcsak őket, hanem a Boglya zenekart is meghallgathatjuk.

50 és 300 és 1300… költő verse, 1300 dal

2024. június 26. szerda

Nádasdy-vár - 20:00

Blues Jam / Crazy Daisy Jug Band

Koncert

A Zenekompót harmadik napján a blueszene következik, amihez két nagyszerű zenekar adja a hangulatot. A sokszínű zene megszólalásában többek közt szerepet kap egy orgona, de a klarinét, a szaxofon, a szájharmonika és a gitárok is.

A blues örök…

2024. június 27. csütörtök

Nádasdy-vár - 20:00

Dívák! Boney M Sunny koncert

Koncert

A Dívák Produkciót, Détár Enikő, Fésűs Nelly és Ladinek Judit zenés műsorait országszerte örömmel fogadják. A Zenekompóton egy igazi, vérpezsdítő klasszikussal lépnek a színpadra, a slágerek slágereivel.

Nyár esti slágerek…

2024. június 28. péntek

Nádasdy-vár - 21:00

Bëlga koncert / DJ. TOFFII

Koncert

A Fonogram, Magyar Klipszemle díjas zenekar extravagáns megjelenéséről, vicces szövegeiről, táncolható zenéjéről híres. Óriási bulit csapnak a nagyszínpadon, majd egy ráadás buli következik.

Kihagyhatatlan…

2024. június 29. szombat

Nádasdy-vár - 20:00

Mikee Mykanic / Sub Bass Monster

Koncert

A gyulafirátóti fenegyerek és a békéscsabai rapper egy színpadon? Lehetséges! A Zenekompót-zenehét rapper napja kicsiknek és nagyocskáknak, amolyan bulizós hangulatban. Mindkét fellépő élőzenekaros produkcióra készül.

Így van jól…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!