Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Vaskörút 1. – Megálló a várban

2019.05.22

Mielőtt még lélekben készülni kezdenénk a másodikra – ne rohanjunk olyan előre. Bőven akad mire emlékezni májusi estékről, a Vas-megyei zenekarok találkozója kapcsán. Persze tervezni azért szabad.

Vaskörút 1. – Megálló a várban

Mindkét este kitartó és lelkes közönség előtt játszottak a zenekarok. Kellene Kis Kert, Dandy’s Emlékzenekar, That’s Right Baby, Lost Dreams, Bagatell, B.A.D., Gargantua, Mokka Tribute. Változatos felhozatal, stílusok sokfélesége, rossz idő, de igényes helyszín, klassz színpadi kép, hangzás és fénykavalkád. Családias hétvége a várban, amire már régen volt példa. A vasi bandák szeretnek találkozni egymással. Felsejlik a múlt a sztorizgatások közben, mindenkinek van egy vicces emléke a régi zenekari próbákról, koncertekről, és hála istennek, el is meséli, míg a háttérben bőg a rock. És újra megállapíthatjuk, hogy a megyei zenekarok tagjai között nagy az átfedés. Vagy a bennfentesség, vagy mi a szösz? A Nádasdy-vár hátsó udvarát, a nagyterem előtti placcot teljes egészében belaktuk május 10-11-én este. A régi hálás közönség nagyjából most is megjelent, már akit nem rettentett el az eső. Aki mégsem jött el arra is gondoltunk, de nem rossz értelemeben – mi olyat tényleg nem tudunk -, hanem arról filózva, hogy vajon meg lehet-e- még győzni a távolmaradókat arról, hogy a helyi zenekarok adta koncert-esték überszuper-megajók.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Orchideák. Kautzky Armand és Udvarhelyi Boglárka

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 10. Sunday 17:00

Színes orchideák…

Hendrix Project és Culture Cuvée

Nádasdy-vár

2024. March 22. Friday 20:00

Ikon…

Barokktól Mozartig. Ünnepi hangverseny

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 30. Saturday 18:00

Húsvéti koncert…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!