Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Leszállás Párizsban. Teltházas szabadtéri előadás

2018.07.19

Amikor egy jól felépített kapcsolatrendszer összeomlik. Nem karrierről van persze szó, hanem a szerelemről vagy inkább az élet habzsolásáról. A sárvári várban félezren szórakoztak és nevettek nagyokat a Kalocsai Színház bemutatóján.

Szabadtéri színházi előadás volt a sárvári várban

Mindenki jó volt. A színészek nagyszerűek, a közönség vette a lapot és a poénokat. Az idő viszont jónak indult, majd pocsék lett, végül az is jóra fordult. Nézőink azonban minden esőcseppet elviseltek és hatalmas vastapssal köszönték meg az előadást.

Egy építész, három légikísérőkisasszony, egy jóbarát és a mindent látott házvezetőnő. És persze a menetrend, ami alapja a szerelemnek. Ha minden rendben megy, és a légiforgalomban ez nem is lehet másképp, az ember nyugodtan szerelmes lehet. Nem egy, hanem egyszerre három stewardessbe is. A házvezetőnő mindent intéz, takarít, főz és jótanácsokat ad. Van terv vészhelyzetre is, ha egyszer véletlenül ketten szállnak le Párizsban. De mi történik, ha a harmadik fel se száll, mert sztrájkol a földi személyzet?

Ekkor születik meg a vígjáték. Az élet komoly. Ha kívülről nézzük, mégis komikus. És jó rajta nevetni. Nevettünk is nagyon sokat a sárvári vár szabadtéri színpadán előadott darabon. A helyzetek, a párbeszédek, a reakciók, mind pontosak voltak. Ez kell egy jó előadáshoz és a közönség hálás. Vastaps.

Ez történt szerda este. Az előadás örökre belénk égett, az esőt pedig már el is felejtettük.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Orchideák. Kautzky Armand és Udvarhelyi Boglárka

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 10. Sunday 17:00

Színes orchideák…

Hendrix Project és Culture Cuvée

Nádasdy-vár

2024. March 22. Friday 20:00

Ikon…

Barokktól Mozartig. Ünnepi hangverseny

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 30. Saturday 18:00

Húsvéti koncert…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!