Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Sárvári advent

Nádasdy-vár Sárvár

Hívogató fények

2023. december 02. szombat

Családi

Készüljünk együtt karácsony szent ünnepére. A város már ünnepi díszben várja az elcsendesedni vágyókat. A városi advent első hétvégéjén a Kaláka együttes, Malek Andrea és a Mesélő Bőrönd Társulat várja a készülődőket.

A szeretet ünnepe néhány nap csupán, de ekkor az egész évben felgyülemlett tennivalók, gondok eltűnnek egy pillanatra eltűnnek. A pislákoló gyertyafényt nézve érzések, gondolatok, emlékek kavarognak bennünk, de szívünk végül megszelídül, lecsendesedik. 

A városi advent első hétvégéjén karácsonyi koncertek, dalok, történetek várják a közönséget. A színpadi program mellett karácsonyi vásár és kézműves foglalkozás (Tourinform Iroda) az ünnep kellékeinek beszerzését, illetve elkészítését segíti.


 
Sárvári advent ünnepi koncertekkel a Posta téren

2023. december 02. szombat

Posta tér - 17:00

Advent a Kaláka Együttessel

Koncert

A város karácsonyfájának fénye mellett a legszebb dallamokkal és versekkel kezdődik meg az ünnepi készülődés. Az első koncertet a Kaláka együttes adja.

Három székláb…

Posta tér - 18:00

Adventi Mesélő Bőrönd

Gyerekprogram

Milyen sok mese fér el egy bőröndben? Főleg egy olyanban, ami az év legszebb ünnepe alkalmából érkezik a karácsonyfa alá? Szeretik-e a gyerekek a vidám történeteket, főleg ha ők is szereplőivé válhatnak a színpadon?

Szélsebes hintalovak…

Posta tér - 19:00

Malek Andrea ünnepi koncertje

Koncert

Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja, a zenei vezető friss és izgalmas zenei látásmódja, valamint a fantasztikus zenészekből álló zenekar muzsikája szép élményt ígér a Sárvári Ádvent első szombat
estéjén.

Soulistic, a lélek örömzenéje

A belépés díjtalan.

További adventi programok:

2023. december 09. szombat

A város ünnepi készülődéséhez hozzátartozik, hogy sárvári együttesek is fellépnek az adventi színpadon. December második hétvégéjén a Szent László Katolikus Iskola kórusa és a Kanona Band varázsolja el a Posta térre érkezőket.

A remény…

2023. december 16. szombat

Népzene és városi muzsika jól megfér egymással az adventi színpadon, miközben a forralt bor illata keveredik a mézes sütiével. A sárvári kézművesek portékái mellett a gyerekeket kézműves foglalkozás várja, hogy elkészítsék a legszebb karácsonyi kiegészítőket.

Az öröm…

2023. december 23. szombat

Szenteste előtt jöjjünk össze, hogy boldog karácsonyi ünnepeket kívánjunk egymásnak. Az adventi színpadon a család minden tagját elvarázsoló program vár minket. A kézműves vásár és foglalkoztató kedves tárgyai szintén az ünnep fényét emelik.

Boldog karácsonyt…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!