Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Sárvári advent

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvári advent 2023

Nádasdy-vár

2023. december 02. szombat - december 23. szombat

Családi

A Nádasdy Kulturális Központ szervezésében szombatonként ismert zenekarok, helyi civil egyesületek és kórusok adnak műsort a Posta téren. A műsorok, a kézműves vásár mellett a gyerekeket foglalkoztató várja.

Sárvári advent 2023

A programokon fellép többek között a Kaláka Együttes, a Csík Zenekar, Malek Andrea. A sárváriak közül a Regös Együttes és a Kanona Band. A karácsonyi ünnepkört idézi a Soltis Színház, egy másik hétvégén az országot járó Apolló Színház. A sárvári iskolák közül idén a Posta téren a Szent László Katolikus Általános Iskola gyermekkórusa ad ünnepi műsort.

A kézműves vásáron beszerezhetjük az ünnepi hangulatot teremtő díszeket, illatokat, mindenféle jót. Természetesen a forralt bor és más finomságok sem maradnak el.

Minden szombaton a programok mellett kézműves foglalkozások várják a gyerekeket a Sárvári Tourinform Iroda karácsonyi hangulatúvá varázsolt fogadótermében a Hild Park sarkán. Karácsonyi díszeket készíthetünk itt közösen a gyerekekkel és értő mesteremberekkel, akik természetesen az alkalomhoz illő kedves és hangulatos körülmények között várják az érdeklődőket.

 

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Sárvári advent

2023. december 02. szombat

Készüljünk együtt karácsony szent ünnepére. A város már ünnepi díszben várja az elcsendesedni vágyókat. A városi advent első hétvégéjén a Kaláka együttes, Malek Andrea és a Mesélő Bőrönd Társulat várja a készülődőket.

2023. december 09. szombat

A város ünnepi készülődéséhez hozzátartozik, hogy sárvári együttesek is fellépnek az adventi színpadon. December második hétvégéjén a Szent László Katolikus Iskola kórusa és a Kanona Band varázsolja el a Posta térre érkezőket.

2023. december 16. szombat

Népzene és városi muzsika jól megfér egymással az adventi színpadon, miközben a forralt bor illata keveredik a mézes sütiével. A sárvári kézművesek portékái mellett a gyerekeket kézműves foglalkozás várja, hogy elkészítsék a legszebb karácsonyi kiegészítőket.

2023. december 23. szombat

Szenteste előtt jöjjünk össze, hogy boldog karácsonyi ünnepeket kívánjunk egymásnak. Az adventi színpadon a család minden tagját elvarázsoló program vár minket. A kézműves vásár és foglalkoztató kedves tárgyai szintén az ünnep fényét emelik.

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Program a mai napon

Segítő szakemberek és módszerek

Könyvtár

2023. november 29. szerda 17:00

Szakemberek egyhelyen…

Közelgő programok

The Trousers és az Akela

Nádasdy-vár

2023. december 01. péntek 20:00

Hard Rock and Roll

Hívogató fények

Posta tér

2023. december 02. szombat

Fények…

Advent a Kaláka Együttessel

Posta tér

2023. december 02. szombat 17:00

Három székláb…

Adventi Mesélő Bőrönd

Posta tér

2023. december 02. szombat 18:00

Szélsebes hintalovak…

Malek Andrea ünnepi koncertje

Posta tér

2023. december 02. szombat 19:00

Soulistic, a lélek örömzenéje

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!