Ndasdy-vr

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvár50! Kezdjük könnyedén!

2018. augusztus 17. péntek

Koncert, Csaldi, Néptánc

Sárvár modernkori várossá avatását zenével, tánccal ünnepeljük. Az első napon többek közt a Posta téren népzene, rock és disco várja a közönséget. A borudvar, a gasztrósor, a vásári forgatag is jelzi a négy napig tartó ünnepségsorozat kezdetét.

A lengyel-magyar barátságot Lengyelországból érkező néptáncosok ünneplik. A szombathelyi zenekarok a megyeszékhely üdvözletét küldik. A Hooligans koncert a nap legnagyobb durranása, ami tényleg nagyot szól. Hallgassuk közösen!

A programok ingyenesen látogathatók.

Sárvár50! Programok augusztus 17-én

2018. augusztus 17. péntek

Posta tr - 17:00

Mystkowianie - lengyel néptánccsoport

Néptánc

A különböző színekben pompázó népviseletben a lengyel nép mindennapi életét látjuk megelevenedni, az egyes népszokásokhoz kapcsolódó táncokkal, örömtáncokkal és esküvői kísérő táncokkal. Autentikus zenei kísérettel mutatják be gazdag kultúrájukat.

Posta tr - 18:00

Eticatt zenekar

Koncert

A város évfordulóját ünnepli velünk a Szombathelyről érkező zenekar. Koncertjükön a jazz és a rock elemei keverednek egymással. Zenéjük olyan, mint egy jó beszélgetés az asztal körül a barátokkal péntek este. A Posta tér ehhez kiváló helyszínt ad.

Posta tr - 19:30

Gargantua zenekar

Koncert

A szombathelyi zenekar várja a popurális rock zenét szerető közönséget. Zenéjükben érezhető a tagok rajongása a U2 és a Coldplay iránt. Elgondolkodtató szövegeik mellett könnyedek tudnak maradni a dalok, így biztosítanak felhőtlen szórakozást.

Posta tr - 21:00

Hooligans

Koncert

Legyen valami zsongás! Az első nagy slágerek egyike. Két évtized telt el az együttes alapítása óta, de fényük és hírük semmit nem kopott. Egy Hooligans koncert egyenlő a bulival, a jó hangulattal. Ennél több nem is kell a városünnep első napjához.

Posta tr - 23:00

Utcabál és disco DJ Rebellel

Utcabál

A legnagyobb hazai és külföldi slágerekkel zárjuk az első napot. A születésnaphoz hozzátartoznak azok a számok, melyek az elmúlt fél évszázadban szóltak a rádióból, majd a televízióból. DJ. Rebell kínálatára táncoljuk át az éjszakát.

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!