Ndasdy-vr

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvár50! Ünnepi hangulatban

2018. augusztus 20. hétfő

Koncert, Gyerekprogram, Csaldi, Néptánc

Ötven évvel ezelőtt a várossá avatás napján megtelt a sárvári Kossuth tér és környéke. Fél évszázaddal később, 2018-ban hasonlóképp hatalmas bulival várunk mindenkit. És még egy rangadót is megismétlünk. Helyszínek Posta tér és a Sporttelep.

Egy ünnepnek két összetevője van. A hivatalos rész méltósága adja a rangját a születésnapnak. Megmutatja, hogy fontosak vagyunk mások számára. A könnyedebb rész pedig az öröm kifejezése. Természetesen a tűzijáték sem maradhat el.

A programok ingyenesen látogathatók.

Sárvár 50  - Programok augusztus 20-án

2018. augusztus 20. hétfő

Szent Lszl templom - 11:00

Püspöki szentmise

A Szent László templomban Székely János, a Szombathelyi egyházmegye püspöke celebrálja a város születésnapján az ünnepi szentmisét.

Srvr FC Sporttelep - 15:30

Kinizsi Öregfiúk –Ferencváros Öregfiúk

Labdarúgó mérkőzés

1968-ban a Sárvári Kinizsi Sportegyesület, ma Sárvári Futball Club focistái barátságos mérkőzésen mérték össze erejüket a Ferencváros labdarúgóival. Most a két csapat újra a másik legyőzésére indul. Nemcsak a taktika, az állóképesség is fontos tényező lesz.

Posta tr - 17:00

Kanta Judit és zenekara - gyerekműsor

Koncert, Gyerekprogram

Ezek a mai gyerekek! Szokták mondani. Olyanok, mint mi voltunk. Szeretik a játékot, az éneket és a táncot. Kanta Judit is ezt vallja. Műsorával nemcsak a gyerekeket szólítja meg, hanem szüleiket és nagyszüleiket egyaránt.

Posta tr - 18:00

Meditárren táncok Mallorcáról

Néptánc

A Földközi-tenger nyugati szegletében található sziget spanyol táncai régi évszázadok hagyományaiból építkeznek. A kasztanyetta mellett más hagyományos hangszerek is, mint dob, duda és fuvola kíséri a színes népviseletbe öltözött táncosokat.

Posta tr - 19:00

Enyedi Ágnes és a Magos együttes

Koncert, Népzene

A népdalok egyik legjobb ismerője, előadásának érző mestere Enyedi Ágnes zenekarával a Kárpát-medence legszebb dallamait mutatja be. Az erdélyi gyökerű énekes magával ragadó előadásával méltó része a város születésnapi ünnepségsorozatának.

Posta tr - 21:00

Magna Cum Laude

Koncert

Egyik albumuk címe: Csak ülünk és zenélünk. Ennél jóval többről van szó, amit Sárváron meg is mutat a zenekar. Hatalmas koncerttel köszönti a közönséget a város születésnapján. A zenekar fellépését követően kezdődik a tűzijáték.

Posta tr - 22:45

Tűzijáték

A hagyományos augusztus 20-i tűzijáték idén nemcsak a születésnapját ünneplő várost köszönti, hanem Sárvár polgárait és vendégeit.

Posta tr - 23:00

Fesztiválzáró utcabál: Retro parti DJ Sheperddel

Utcabál

A négynapos ünnep lezárásaként egy nagy közös utcabálra hívunk mindenkit. A közönség kedvenc számait ismerő DJ Sheperd gondoskodik a legjobb hangulatról. Ünnepeljük együtt Sárvár születésnapját!

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!