Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvár50! Helyi erőkkel

2018. augusztus 18. szombat

Koncert, Családi

Egy nap, amikor megmutatjuk, hogy a sárváriak nemcsak szórakozni tudnak, hanem szórakoztatni is. Az ünnep második napján a Posta téren és a Nádasdy-várban is lesznek programok. Minden helyszínen a sárváriak várják a sárváriakat és vendégeiket.

Nincs nagyobb öröm, amikor ismerőseink, barátaink lépnek a színpadra. Velünk együtt nőttek fel, gyerekeink egy osztályba járnak és még lehetne sorolni. Évtizedek után érdemes újra megnézni őket. Mintha semmit nem öregedtünk volna!

A programok ingyenesen látogathatók.

Sarvar 50 - események augusztus 18-án

2018. augusztus 18. szombat

Posta tér - 17:00

Castle District és Meggie

Koncert

A legnagyobb slágerek szólalnak meg a színpadon a ’80-as és ’90-es évekből. Meggie, aki számtalan stílusban otthonosan mozog, Sárvár barátja, koncertjein mindig megtelik a színpad előtti rész. És hagyjuk, hogy lábaink táncba induljanak!

Posta tér - 18:00

Atakám koncert

Koncert

Az Atakám olyan, mint egy kaméleon, folyamatosan változik, alakulgat. A rutinos sárvári zenészekből álló zenekar tagjai a közönséggel együtt lélegeznek és szórakoznak. A progresszív rockzenétől a lágy, meghitt dallamokig minden belefér a tarsolyukba.

Posta tér - 19:00

Dandy’s emlékzenekar

Koncert

Az emlékzenekar léte és fellépéseik olyan élővé teszik a zenekar örökségét, amennyire csak lehet. Eredeti Dandy’s daloktól lesz hangos a Postatér egy teljes órán át. A legvagányabb bandák legvagányabb dalait játsszák, és természetesen a saját dalaikat.

Posta tér - 20:00

Shadows Sirius Band

Koncert

A celldömölki zenekar tagjai játszottak 1968-ban Sárvár várossá avatásának ünnepén. A tagok most arra készülnek, hogy ugyanolyan jó hangulatot teremtenek, mint fél évszázaddal ezelőtt.

Nádasdy-vár - 21:00

ABBA Show

Koncert

Sárvári Koncertfúvószenekar, a Sárvári Vonósok, a Ma’mint’Ti Színjátszó Csoport és vendégfellépÅ‘k a Nádasdy-vár udvarán két órás elÅ‘adásban a leghíresebb Abba számokat adják elÅ‘. A hangszerelés, a színpadkép mind az élményt szolgálja.

Posta tér - 23:00

Utcabál a Cabo Wabo Party Banddel

Utcabál

Az egyik legjobb választás az utcabálhoz a zenekar. Gitár, szaxofon, dobok, billentyűs hangszerek mellett igényes vokálok biztosítják, hogy a legváltozatosabb műsorral zárjuk a születésnapi ünnepségsorozat második napját.

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!