Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Pünkösdi vigadalom

2023. május 28. vasárnap

Koncert, Gyerekprogram, Családi

Minden korosztálynak készülünk valamivel, de a legjobb, ha az egész család eljön és senki nem marad otthon. Interaktív műsorok, színpadi produkciók, könnyűzenei és rock koncertek lesznek műsoron. Pünkösdi királyt is választunk.

Ha csillámporban nem is, de nevetésben biztosan lesz részünk a vár udvarán, ahol a mesejátékok, izgalmas gyermekelőadások mellett óriásjátékok is várják pünkösdvasárnapján mindazokat, akik néhány órát jótársaságban szeretnének eltölteni.

A színpadi programok mellett óriás táblajátékok és asztali játékok sora várja az érdeklődőket. Lesz tombola, melynek kisorsolására a Pünkösdi királyválasztás után kerül sor.

Pünkösdi vasárnap a sárvári várban

2023. május 28. vasárnap

Nádasdy-vár - 15:00

Kezeslábas bábjáték

Gyerekprogram, Bábszínház

A Kezeslábas Társulat bábjátékkal várja az óvodásokat. Egy vicces, kedves, élőzenés előadás, mely természetesen az ovisokat is bevonja a játékba. Egyben sok otthon hasznosítható foglalkozási ötletet is kapunk az előadás során.

Kézzel-lábbal…

Nádasdy-vár - 15:00-17:30

Pünkösdi királyválasztás. És királyné!

Vágj bele!

Mitől lesz egy Pünkösdi Király igazi király? Miféle próbákat kell kiállniuk a gyerekeknek, hogy végül a koronát is megkapják? Játékunkban néhány feladat várja a kicsiket, melyek megoldása után következik a királlyá választás!

Játékosság…

Nádasdy-vár - 16:00

Csingiling, Pán Péter és a Kalózok

Színház, Gyerekprogram

Interaktív mesés játék a gyermekmese legendás hőseivel. Ahogy már lenni szokott, a legnagyobb bonyodalmat is meg lehet oldani, ha akad elég vállalkozó kedvű bátor gyermek a színpad előtt.

Huncutság…

Nádasdy-vár - 18:00

Made In koncert

Koncert

A Vácról érkező zenekar funky és latin örökzöldekkel teremti meg a késő délutáni, koraesti hangulatot. Az elhangzó dallamok garantálják, hogy a székekről felkelve a közönség táncba kezd.

Bulifelelősök…

Nádasdy-vár - 21:00

Érzés – EDDA tribute koncert

Koncert

A bakancsos korszak dalain egy generáció nőtt fel. Jöjjön egy megható és zúzós megemlékezés az EDDA első három nagylemezéről a nagyszerű tribute zenekar előadásában.

Bakancslista…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!