Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Pünkösdi Várvigadalom

2024. május 19. vasárnap

Családi

A tavalyi év sikere után idén is választunk Pünkösdi Királyt és Királynőt, gyermek és immár felnőtt kategóriában egyaránt várjuk a nevezéseket. Míg a jelöltek megmérettetik magukat, a többiek sem fognak unatkozni.

A vár pünkösdvasárnap is közösségi helyszín színes családi programokkal, előadásokkal, koncertekkel, színházi előadással, vetélkedővel várjuk vendégeinket. 

Színes színpadi forgatag, vásár mellett a gyerekeknek egy mesével készülünk, ami egy szabólegény és a csodahegedű történetét mutatja be. A pünkösdi királyfi és királylány, illetve a felnőttek számára a király és a királynő választás izgalmas játéka ígér kalandot és nevetést. A játék nem tét nélküli, egész éves bérlet a vár programjaira. Gyerekkorunk kedvenc meséjét saját gyermekeink is szívesen megnézik velünk, természetesen Lúdas Matyiról van szó.  A programot pedig koncerttel zárjuk, mellyel a legendás Republicra emlékezünk.

 
Pünkösdi Várnap Sárváron

2024. május 19. vasárnap

Nádasdy-vár - 15:00

Csodahegedű. Bábjáték

Gyerekprogram, Bábszínház

A Tihanyi Vándorszínpad gyerekeknek szóló bábjáték előadásában Tihanyi Tóth Csaba rendezésében láthatjuk a csodahegedű történetét a pünkösdi családi napon.

Zenés mesejáték…

Nádasdy-vár - 16:00

Pünkösdi királyfi és királylány választás

Gyerekprogram

A gyerekek számára készített játékos próbatételek során a legjobb fiú és lány éves bérletet nyár a vár programjaira. A versenyre a helyszínen lehet nevezni.

Fürge és leleményes…

Nádasdy-vár - 17:00

Lúdas Matyi. Gyermekelőadás

Gyerekprogram

Szeretjük az igazságos történeteket. Fazekas Mihály története örökzöld kedvenc, amelyen generációk sora nőtt fel. Most a történetet színpadon láthatjuk a Galiba Társulat előadásában.

A ravasz libapásztor…

Nádasdy-vár - 18:00

Pünkösdi királyválasztás

Családi

Felnőttek, hölgyek és férfiak jelentkezését várjuk hagyományos pünkösdi játékunkra. A próbákat kiálló és legjobban teljesítő megnyeri a királyi címet, mely különleges privilégiumokhoz juttatja a viselőjét.

Vitéz próbatétel…

Nádasdy-vár - 20:00

Talpig Republic! West Régió

Koncert

A pünkösdi programot koncerttel zárjuk. A legendás zenekar számait mintegy kétórás koncerttel idézi fel a megyeszékhelyről érkező együttes.

Tizenhat tonna…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!