Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Várban jártunk – mindent láttunk?

2022.06.09

A Pünkösdi Várnapok és a Gyerekjuniális idén közös hétvégét ölelt fel a Nádasdy-várban. Közel másfél ezer érdeklődőt látott vendégül a Nádasdy Kulturális Központ, színpadi előadásokkal, szabadtéri játékokkal és múzeumi programokkal.

Pünkösdi gyerekjuniális volt a Nádasdy-várban

Két délutánon és estén át, megállás nélkül pörögtek az események a Nádasdy-várban. A Gyerekjuniálissal egybekötött hosszúhétvége tündöklő jó időt és változatos programokat hozott. A szabadtéri gyermekjátékok mindig nagy népszerűségnek örvendenek, amihez jól jött a bébisarok, a sok apró autó, labda, építőkocka, a színes zsírkréták tengere, és a meséskönyvek asztalai. A szülők is megpihentek a színpad mellett, amelyen idén a Bambi, a Horgászni Tilos, a Panni és az Álommanók, a Szeleburdi Mesezenekar előadásai és zenés programjai váltották egymást – erősen a kicsik igényeire szabva. 

A cukorágyú is eldurrant a vasárnap folyamán háromszor is, de ugyanilyen öröm volt a hétfői tombolasorsolás, amit múzeumi játék előzött meg. Az utóbbi olyan jól sikerült, hogy a múzeumok éjszakáján meg kell ismételni! A gyerekek hétpróbáját kicsit izgatottan, de annál több vidámsággal hajtották végre a játékra benevező családok. A frászkarikatörésnél azért mindenkiből kitört a nevetés. És ki látott már annyi ismerős, mégis fogós kérdést, amit a játékvezetők elsoroltak?

Mindenkinek volt kedvenc mozzanata a hétvége eseményei között. A Nádasdy-vár munkatársai számára a mosolyok száma jelentette a legtöbbet. 

Az előző évekhez hasonlóan egy-egy esti koncert zárta a napot. Vasárnap a Zafír Rocktrió (Dobai Beáta, Weinelt Gábor és Kovács Ervin), hétfőn este a Sörbanditák formáció zenélt a közönségnek.

A hangulatos galériaképek a hétvége legérdekesebb mozzanatait örökítették meg.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Tribute Maraton Sárvár

Nádasdy-vár

2024. május 25. szombat 19:00 - 23:00

Guruló rock turné…

Gyereknap a város több pontján

Nádasdy-vár

2024. május 26. vasárnap 14:00 - 19:00

Gyereknap…

Aranykori torna

Könyvtár

2024. május 29. szerda 17:00

Öröm-mozgás…

Egy jó délután. Gyerekjuniális

Nádasdy-vár

2024. június 02. vasárnap 15:00 - 20:00

Vidám hangulatok….

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!