Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Tíz kicsi porcelán

2018. February 03. Saturday 13:00-15:00

Vágj bele!, Családi

Egy rejtély megoldására várjuk vendégeinket a múzeumba, melynek során eddig kevésbé ismert részletekre is fény derül. Minden korosztály, család, baráti kör vagy épp magányos farkasok számára ajánljuk a programot, mely hangulatában Agatha Christie világát idézi.

Tíz kicsi porcelán - Nádasdy Ferenc Múzeum

Családoknak, baráti köröknek vagy magányos farkasoknak szóló nyomozó programunkban mi garantáljuk az Önök testi épségét. És természetesen a porcelánoknak sem eshet bajuk, bármennyire csalóka a program címe.

Február 3-án délután új kihívás elé állítjuk a bátor vállalkozókat. Látogasson el a Nádasdy Ferenc Múzeumba, a bejárati ajtónállónak adja meg a jelszót, és máris kézhez kapja a megoldásra váró feladatlapját, melynek végére érve garantáltan nevetni fog, sok olyan apróságra koncentrálunk majd, ami talán akkor is elkerülte a figyelmét, ha korábban már számtalanszor sétált végig a múzeum szalonsorán, s látogatta meg a huszárkiállítást. Most Ön lesz a fÅ‘szereplÅ‘ a tárlaton, és önmaga vezetÅ‘je is. Furfang és logika mindenképpen a segítségükre lesz. A segítÅ‘k sok információval felvértezve várják az összezavarodott kalandorokat, és egészen-biztosan hasznos tanácsokkal látják el az összes játékost. Persze a legizgalmasabb mindig az önálló, minden segítség nélkül megoldott feladat. Menni fog? Ha eljön ‒ kiderül. 

Amire szüksége lesz:

egy toll vagy ceruza, egy iránytű és egy nagyító. Ez utóbbi két eszköz a múzeum pénztáránál is bérelhetÅ‘ a készlet erejéig.

S mielÅ‘tt még elfelejtenénk a legfontosabbat! A jelszó, mely kimondása feljogosítja a játékra: 

Grammatica Hungarolatina

A nyeremény?

A feladatokat sikeresen megoldó résztvevÅ‘k jutalma a Sárvár Anno könyvek elsÅ‘ kötete.

Kezdjék el gyakorolni még ma: Grammatica Hungarolatina, Grammatica Hungarolatina, Grammatica Hungarolatina…

Találkozunk február 3-án, 13 órakor a Nádasdy-vár aulájában!

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!