Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvári advent 2023

Nádasdy-vár

2023. December 02. Saturday - December 23. Saturday

Családi

A Nádasdy Kulturális Központ szervezésében szombatonként ismert zenekarok, helyi civil egyesületek és kórusok adnak műsort a Posta téren. A műsorok, a kézműves vásár mellett a gyerekeket foglalkoztató várja.

Sárvári advent 2023

A programokon fellép többek között a Kaláka Együttes, a Csík Zenekar, Malek Andrea. A sárváriak közül a Regös Együttes és a Kanona Band. A karácsonyi ünnepkört idézi a Soltis Színház, egy másik hétvégén az országot járó Apolló Színház. A sárvári iskolák közül idén a Posta téren a Szent László Katolikus Általános Iskola gyermekkórusa ad ünnepi műsort.

A kézműves vásáron beszerezhetjük az ünnepi hangulatot teremtő díszeket, illatokat, mindenféle jót. Természetesen a forralt bor és más finomságok sem maradnak el.

Minden szombaton a programok mellett kézműves foglalkozások várják a gyerekeket a Sárvári Tourinform Iroda karácsonyi hangulatúvá varázsolt fogadótermében a Hild Park sarkán. Karácsonyi díszeket készíthetünk itt közösen a gyerekekkel és értő mesteremberekkel, akik természetesen az alkalomhoz illő kedves és hangulatos körülmények között várják az érdeklődőket.

 

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!