Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Nők a reflektorfényben

2019.03.12

A nőnap a határtalan édességről szólt a várban. Fantasztikus Édes Nőnapra vártunk mindenkit a Nádasdy-várba. Sütemények, csokiszökőkút, street arts fellépők és virágok napja volt. Márthattunk csokit, de készíthettünk is táblaszám.

Nők a reflektorfényben - Édes Nőnap volt a sárvári várban

A visszajelzések alapján sikert aratott programunk, az Édes Nőnap 2019. Vendégeink tizenkét standon vásárolhattak. Az ínycsiklandó sütemények és édességek mellett virágokat, kozmetikumokat, különleges ajándékokat láthattunk a széles választék között.

Rögtön a várhídon szebbnél szebb virágokat vehettek hölgyek és urak, mindeközben különleges ruhákba öltözött vásári szórakoztatók csalogatták be a járókelőket. A hídon street art művészek tették a napot izgalmasabbá, volt pantomimes, élő szobor, portré rajzolás.

A várba beérve a vásári hangulat volt az uralkodó. Gyönyörű mézeskalácsokat, bonbonokat, finom gofrit és más édességet kóstolhattak az édesszájúak. Vásárolhattunk azonban ajándékokat, gyöngyből készült virágokat és kozmetikumokat is.

A házasságkötő termet betöltötte a kellemes csokiillat. Csábító csokiszökőkúton kóstolhattunk ízletes gyümölcsöket, piskótát és pillecukrot elsőrendű belgacsokoládéba mártva. Ugyanitt süteményesek krémessütikkel, tortákkal, csokoládékkal járultak hozzá a jókedvhez és az édes délutánhoz. Aki kíváncsiságot érzett a csokikészítés művészete iránt, kipróbálhatta tehetségét és saját kezűleg készített csokoládét vihetett haza szeretteinek. Meglepetésként a csomagolásra az erre a napra készült címke került  a Nádasdy Kulturális Központ logójával.

Nők a reflektorfényben - Édes Nőnap volt a sárvári várban

A délután folyamán a ToSoDa együttes tagjai gondoskodtak a kellemes zenéről. Aki pihenni vágyott, leülhetett az udvaron kihelyezett asztalokhoz, hogy elfogyassza a frissen vásárolt süteményeket a gyönyörű környezetben. Az est zárásaként tombolasorsolást rendeztünk, melyre az árusok ajánlottak fel nyereményként különféle finomságokat.

A nap a jó hangulat jegyében telt. A programra ellátogatott sok-sok ember mosolya és lelkes nézelődése erről árulkodott. A nap főszereplői természetesen a hölgyek voltak, de nem hagytuk, hogy bárki is egyedül érezze magát. Mindenki találhatott kedvére valót ezen a szép pénteki napon a Nádasdy-vár falai között. Az Édes Nőnapot másodszor rendeztük meg és bátran állíthatjuk, hogy máris nagyon finom hagyománnyá nőtte ki magát.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Orchideák. Kautzky Armand és Udvarhelyi Boglárka

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 10. Sunday 17:00

Színes orchideák…

Hendrix Project és Culture Cuvée

Nádasdy-vár

2024. March 22. Friday 20:00

Ikon…

Barokktól Mozartig. Ünnepi hangverseny

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 30. Saturday 18:00

Húsvéti koncert…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!