Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Nézz körül!

Nádasdy-vár Sárvár

Padlástúra a várban

Nádasdy-vár

2020.05.05

Az épületek padlásai mindig izgalmas terek. Lomokat, titkokat, történeteket őriznek. Gerendái mesterek munkáját dicsérik. A padlások azonban ritkán látogathatók, ami a Nádasdy-várban sincs másképp. Virtuális sétát azonban tehetünk.

Séta a padláson…

Séta a múzeumban

2020.04.15

A sárvári vár három emeleti szárnyán látogathatjuk meg az állandó és időszaki kiállításokat egyaránt bemutató Nádasdy Ferenc Múzeumot. A freskókkal díszített termek, a toronyszobák, az odavezető falépcsők pedig kastélyhangulatot teremtenek.

Termeken át…

Helyet kínálunk Önnek!

2018.06.01

A vár udvarára belépve egyből feltűnnek az új padok és növények, melyeket néhány nappal ezelőtt helyeztünk el. Vendégeink azonnal örömmel használni is kezdték. Jó megpihenni nálunk, tenni egy sétát a múzeumban, a várban. Felfedezni rejtett sarkokat, átélni a nyugalmat.

Hangulatos körséta…

Tavasz – vár – a tavasz

2018.04.23

Ugyanazokat az utakat járjuk be nap mint nap, mégis minden más és minden változik. Egy tavaszi séta az öreg, de mégis fiatal sárvári vár körül gondolkodásra készteti az embert. Apró szösszenet a tavaszról vagy inkább csak annak ürügyén.

Tavaszi séta…

Téli képek

2017.12.12

A vár egyik bástyájának tövében szobrok sorakoznak egymás mellett. Németh Mihály sárvári szobrász lírai alkotásai kőből. Durván faragott lágy alakok, akik kedves mozdulataikkal merevedtek az idő egy pontján.

Érdemes körülnézni...

A Nádasdy-vár aktuális hirei, programjai

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!