Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Segítő szakemberek és módszerek

Könyvtár

2023. november 29. szerda 17:00

Előadás

Az Egészségklub idei utolsó összejövetelén olyan szakembereket mutatunk be, akik módszereik által kisgyerekkortól az időskorig segítségünkre lehetnek testi-lelki egészségünk megőrzésében.

Lelki tanácsadás a sárvári egészségklubban

A klub meghívott vendégei területük kiváló szakemberei, fejlesztésük, módszereik által mentális és testi egészségünket segítik egy életen át.

Szalóky Polett gyógypedagógus-logopédus. Munkája fő profilja a beszédindítás, a nyelvi zavar kezelése, az artikulációs problémák korrigálása, a beszédészlelés és- megértés fejlesztése, illetve az írott nyelv zavarainak megsegítése (diszlexia, diszgráfia) a legkisebbektől a felsős korosztályig.

Pataki Márta óvodapedagógus több mint 40 éve szívügyének tekinti a kicsik nevelését, fejlesztését, iskolára való felkészítésüket. Célja, a gyermekek komplex fejlesztése, hogy a lehető legnagyobb önbizalommal kezdhessék meg iskolai tanulmányaikat.

Joó Mónika nagy tapasztalattal rendelkező tanító néni, aki szívesen és örömmel segít mindazoknak, akiknek gondja van az olvasással, vagy nem megy a matek, esetleg bizonytalanok az alapismereteik. 

Király Ildikó ifjúsági coach & mentor, önismereti szakember, 14-25 éves fiatalok és kamasz gyereket nevelő szülők útkereséseit kíséri. Szorongásos tünetek, stresszkezelés, teljesítmény-szorongás, motiváció-vesztés, önbizalomhiány, családi és kortárs konfliktuskezelés, veszteségfeldolgozás, pályaorientációs kérdések esetén tud segíteni.

Piri Zsoltné Bende Hajnalka és Farkasné Somogyi Veronika önismereti és házassági tanácsadó, párkapcsolati coach célja és küldetése, hogy mindenki olyan útmutatást kapjon, aminek segítségével megismeri és megszereti önmagát, ezáltal könnyebben irányítja saját viselkedését, rugalmasabban alkalmazkodik a kialakult élethelyzeteihez, illetve fogadja, valamint kezeli mások elveit, nézeteit. Házasságra felkészítő tanácsadásukon segítséget nyújtanak abban, hogy a nagybetűs szerelem-érzés egy életen át kitartson, a házastársi szövetség erősödjön. Mindezt egyéni és csoportos formában is végezik, külön-külön vagy együtt is dolgozva.

Pálóczi Ildikó eredeti hivatását tekintve védőnő, 6 éve Kriston-módszer oktató.  A Kriston Intim Torna a medencefenéki izmok gyorsaság- erő- és állóképességfejlesztő tréningje, de a Módszer ennél sokkal több: komplex testi-lelki egészségmegőrző, életminőséget javító, Kriston Andrea által kidolgozott program, amely egyedülálló a világon. A programot nőknek és férfiaknak is ajánlja, tanítja.

A rendezvényen a szakemberek nem csak elméleti tájékoztatást, hanem gyakorlati bemutatót, tanácsadást is tartanak.

Várunk mindenkit, korosztálytól függetlenül! 

 

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Program a mai napon

Segítő szakemberek és módszerek

Könyvtár

2023. november 29. szerda 17:00

Szakemberek egyhelyen…

Közelgő programok

The Trousers és az Akela

Nádasdy-vár

2023. december 01. péntek 20:00

Hard Rock and Roll

Hívogató fények

Posta tér

2023. december 02. szombat

Fények…

Sárvári advent 2023

Nádasdy-vár

2023. december 02. szombat - december 23. szombat

Várakozással…

Advent a Kaláka Együttessel

Posta tér

2023. december 02. szombat 17:00

Három székláb…

Adventi Mesélő Bőrönd

Posta tér

2023. december 02. szombat 18:00

Szélsebes hintalovak…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!