Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Könytár - programok

Nádasdy-vár Sárvár

Szív-paletta-ecset. Kiállításmegnyitó

Könyvtár

2024. július 04. csütörtök 17:00

Megnyitó

Bognár Éva Szív-paletta-ecset című kiállításának megnyitójára várjuk az érdeklődőket. A képeket Szabó Zoltán alpolgármester úr ajánlja a látogatók figyelmébe. A tárlat augusztus 23-ig tekinthető meg a könyvtár nyitvatartási idejében.

Örömfestészet…

Tudjon meg többet könyvtárunkról!

Könyvtár

Hírek

A Szuperhekusok a Mesterdetektívek

2024.05.22

Véget ért a könyvtár Detektívsarok játéka, amelyet szoros küzdelemben a Szuperhekusok, vagyis Gaál Gréta és Tarsoly Eliza nyertek.

Kántor nyomában…

Zenés ünneplés, orchideák és utazási tanácsok

2024.04.26

A könyvtár májusi programjaival zárja a klubok első féléves időszakát és már készül a nyárra. Tartsanak velünk!

Nyárelő…

Újabb kaland a méhekkel. Rajzpályázat

2024.04.17

A Nádasdy Kulturális Központ Könyvtára együttműködve a Sárvár és Vidéke Méhészegyesülettel képzőművészeti pályázatot hirdet Vas vármegyében élő diákoknak és felnőtteknek.

Szárnyra fel…

Gyöngyékszerek, könyvvásár és rezgésterápia

2024.02.29

A könyvtár minden korosztály számára érdekes programokat kínál márciusban. Csodálkozzunk rá a természet és az ember alkotta szépségekre, hangolódjunk együtt a tavaszra.

Tavaszváró…

Klasszikus zene, könyvbemutató és az ainuk titokzatos élete

2024.01.25

A könyvtár klubjai februárban ismét szerdánként várják a zene, az irodalom, a japán kultúra és az egészséges életmód iránt érdeklődőket.

Klub-szerdák…

Méhes-mézes irodalmi kalandok

2023.09.20

Lezárult a Sárvár és Vidéke Méhészegyesület és a könyvtár közös Kaland a méhekkel című vers- és novellaíró pályázata. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a XV. sárvári Méhésznap előestéjén kerül t sor.

Díjkiosztó…

Könyvbemutatók, gitárzene és mangarajzoló

2023.08.23

Sok-sok különlegességet bemutatva szerdánként ismét elkezdődnek a könyvtár klubprogramjai, és folytatódik a Nőszemközt sorozat is. A programok 17 órakor kezdődnek.

Indul az új évad…

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

2023.04.27

Könyvtárunk májusi rendezvényeit ajánljuk a figyelmükbe. Nem érdemes lemaradni ezekről a különleges élményt nyújtó programokról! Programjaink 17 órakor kezdődnek, a könyvvásár pedig nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

Változatosság…

Zene, költészet, cseresznyefa virágzás

2023.03.31

Könyvtárunk keretében négy klub működik, amelyek havonta érdekes témákkal várják régi és új tagjaikat. Áprilisban klubjaink is újra indulnak. Találkozzunk szerdánként 17 órakor.

Szerdánként…

Nádasdy-vár

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!