Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Könytár - programok

Nádasdy-vár Sárvár

Japán Klub. A mangakák titkai

Könyvtár

2023. szeptember 27. szerda 17:00

Előadás

Az AniYume japán klub őszi nyitó találkozóján egy rendkívül izgalmas témát járunk körül: a mangarajzolók titkaiba nyerhetnek betekintést az érdeklődők.

Véletlenszerű képek…

A könyv híd, a könyvtár összeköt

Könyvtár

2023. október 03. kedd - október 07. szombat

Könyvtári napok

Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatához kapcsolódva könyvtárunk ismét izgalmas és különleges programokkal, különféle kedvezményekkel várja az érdeklődőket.

Könyvbemutatók, könyvszigetek…

Tudjon meg többet könyvtárunkról!

Könyvtár

Hírek

Méhes-mézes irodalmi kalandok

Könyvtár

2023.09.20

Lezárult a Sárvár és Vidéke Méhészegyesület és a könyvtár közös Kaland a méhekkel című vers- és novellaíró pályázata. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a XV. sárvári Méhésznap előestéjén kerül t sor.

Díjkiosztó…

Könyvbemutatók, gitárzene és mangarajzoló

Könyvtár

2023.08.23

Sok-sok különlegességet bemutatva szerdánként ismét elkezdődnek a könyvtár klubprogramjai, és folytatódik a Nőszemközt sorozat is. A programok 17 órakor kezdődnek.

Indul az új évad…

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

Könyvtár

2023.04.27

Könyvtárunk májusi rendezvényeit ajánljuk a figyelmükbe. Nem érdemes lemaradni ezekről a különleges élményt nyújtó programokról! Programjaink 17 órakor kezdődnek, a könyvvásár pedig nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

Változatosság…

Zene, költészet, cseresznyefa virágzás

Könyvtár

2023.03.31

Könyvtárunk keretében négy klub működik, amelyek havonta érdekes témákkal várják régi és új tagjaikat. Áprilisban klubjaink is újra indulnak. Találkozzunk szerdánként 17 órakor.

Szerdánként…

Kaland a méhekkel. Pályázat

Könyvtár

2023.03.21

A Sárvár és Vidéke Méhészegyesület együttműködése a könyvtárral közel tíz éves múlttal bír. Rendezvényeink közül az egyesület életét bemutató kiállítás, az óvodásoknak szervezett játékos vetélkedő volt a legemlékezetesebb.

Közösség…

Egy táskányi könyv! Készüljön velünk az ünnepre

Könyvtár

2022.12.06

Könyvtárunk is szeretne segíteni, hogy a karácsonyi ünnepek még meghittebben, még kellemesebben teljenek. Most kétszer annyi könyvet kölcsönözhetnek a könyvtárból.

Ünnep velünk…

Momó, Kótyonfitty, Csuporka és a gyerekek

Könyvtár

2022.11.30

Meseország lakói ismét biztonságban vannak, hiszen a gyerekek segítségével idén is legyőztük a csintalan koboldokat.

Momó-játék…

Pont a város közepén. Könyvtári napok

Könyvtár

2022.10.25

Az Országos Könyvtári Napok rendezvénysorozatához idén is kapcsolódott a 70 éves születésnapját ünneplő sárvári könyvtár, amely a város szívében mindig megújuló könyvállományával, változatos programjaival várja a látogatókat.

Hetven éve…

Olsvay Endre a Zenei klubban

Könyvtár

2022.05.11

A sárvári Zenei klub 2021/2022-es 37. évadában Egy zenemű - több előadás címmel népszerű, ismert műveket hallgattunk egymástól időben és stílusában is különböző előadásban. Legutóbbi találkozón Bartókot hallgattunk.

Tétel…

Nádasdy-vár

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!