Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Nőszemközt Pirivel. Hajba Eszter

2023. szeptember 20. szerda 17:00

Beszélgetés

Folytatódik a Nőszemközt Pirivel című beszélgetéssorozat. Az est vendége Hajba Eszter, a Mi A Manó Lélek Kuckó megálmodója, gyerekek és felnőttek léleksegítője.

Könyvbemutató és beszélgetés Sárváron

A sárvári születésű, Szombathelyen élő Hajba Eszter hiszi, hogy mindennek oka van az életben. Óvodai jele a gyertya volt, természetesen ez is szimbolikus, hiszen a gyertya a belsőfényt, a fényhordozást, mások segítését jelöli. Érezte, hogy a kisebb gyerekek felkarolása nagyon inspirálja és vonzza, ezért már elég korán megfogalmazódott benne, hogy óvónő szeretne lenni. Aztán a pályaválasztás közeledtével egyre több külső befolyás érte, ami miatt egy teljesen más utat választott magának, így Győrben idegenforgalmi szakon végzett. 

Főiskolás évei után egy kis ideig Írországban, Dublinban élt, ahol babysitter volt. Hazaköltözése után, közel 9 év multinacionális céges munka következett, ahol a minőségbiztosítási osztályon, majd később egy másik cégnél külföldi kapcsolattartóként dolgozott. Ám folyamatosan azt érezte, hogy ez nem az ő útja, nincs jó helyen. Romló egészségi állapota is arra ösztönözte, hogy mihamarabb elinduljon a lelki fejlődése útján. 

„Igyekszem alázattal, nyitottan és kíváncsian haladni az utamon. Vízöntőként folyamatosan a megújulást keresem, és a szabálytalan szabályokat” – vallja magáról.

Az est folyamán Eszter beavatja a jelenlévőket, hogy hogyan jött rá a számára igazi irányra, hogy találta meg a valódi helyét az életben és hogy a nappalijában az ismerős gyerekeknek tartott foglalkozásokból hogyan nőtt ki a Mi A Manó Lélek Kuckó.

Természetesen meglepetéssel is szolgálunk majd a rendezvény látogatóinak, többek között Hajba Eszter Kicsi Lélekébresztő című könyvének első nyilvános bemutatójával. 


Szeretettel várunk mindenkit egy derűs, jó hangulatú beszélgetésre a könyvtárba!

 

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Tribute Maraton Sárvár

Nádasdy-vár

2024. május 25. szombat 19:00 - 23:00

Guruló rock turné…

Gyereknap a város több pontján

Nádasdy-vár

2024. május 26. vasárnap 14:00 - 19:00

Gyereknap…

Aranykori torna

Könyvtár

2024. május 29. szerda 17:00

Öröm-mozgás…

Egy jó délután. Gyerekjuniális

Nádasdy-vár

2024. június 02. vasárnap 15:00 - 20:00

Vidám hangulatok….

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!