Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

2023.04.27

Könyvtárunk májusi rendezvényeit ajánljuk a figyelmükbe. Nem érdemes lemaradni ezekről a különleges élményt nyújtó programokról! Programjaink 17 órakor kezdődnek, a könyvvásár pedig nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

A Zenei klub május 3-án, szerdán tartja soron következő találkozóját. Az est vendége Olsvay Endre zeneszerző, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa, aki a magyar opera életútját mutatja be az érdeklődőknek, természetesen sok-sok zenével.

Béky Eszter előadásból május 4-én, csütörtökön megtudhatjuk, hogyan segíthet a művészetterápia a női változókor problémáján.

A Sylvester Könyvbarátok Klubja hagyományainkhoz hűen a hónap második szerdáján, május 10-én várja ismét az irodalombarátokat: Hozz egy kedvenc verset! címmel. Mindenkit arra kérünk, hogy szavalja el, vagy olvassa fel egy számára kedves költeményét. Kíváncsian várjuk és hallgatjuk majd egymás kedvenceit. 

Hagyományos tavaszi könyvvásárunkat május 15-től május 20-ig rendezzük meg. Pár forintért igazi klasszikusokat, rég elfeledett írásokat, de sok-sok gyerekeknek szóló kötetet is kínálunk látogatóinknak. Garantáljuk, hogy senki nem távozik üres kézzel tőlünk.

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

Az AniYume Japán klub keretében május 17-én a nyári fesztiválokról lesz szó.

Május 22-én, hétfőn Gergály Henrik Hétköznapi rovarok varázslatos világa c. fotókiállításának megnyitójára várjuk az érdeklődőket.  A nagy nagyítású makrófotók két évvel ezelőtt kerítették hatalmába az alkotót, akinek fő célja, hogy minél többen lássák meg azt, hogy a körülöttünk élő rovarok milyen csodálatos és összetett lények, még ha szabad szemmel soha nem is látjuk őket ilyennek. 

Az Egészségklub május 24-én tartja összejövetelét. Az est előadója Béky Eszter művészetterápiás foglalkoztató lesz, aki Az elhízás lelki háttere, avagy hogyan támogatja az egészséges testsúly elérését az önismeret címmel tart előadást.

Május utolsó szerdáján, 31-én újra indul a Nőszemközt, vagyis a sárvári, vagy városunkból elszármazó hölgyeket bemutató beszélgetős est. 

Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

Programjainkra a belépés ingyenes!


A könyvtár hétköznaponként 10-17 óráig és májusban 6-án és 20-án, szombaton 9-13 óráig tart nyitva. (Júniusban, júliusban és augusztusban szombatonként a könyvtár zárva tart.)

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Hatalmi Arcok. Szomszédnéni Produkciós Iroda

Nádasdy-vár

2024. július 26. péntek 20:00

Mi újsi…

PRAH. Telitalálatos komédia

Nádasdy-vár

2024. július 27. szombat 20:30

Tudunk élni…

Vágy, álom, valóság

Galeria Arcis

2024. augusztus 09. péntek 18:00

Mindenki…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!