Ndasdy-vr

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

Knyvtr

2023.04.27

Könyvtárunk májusi rendezvényeit ajánljuk a figyelmükbe. Nem érdemes lemaradni ezekről a különleges élményt nyújtó programokról! Programjaink 17 órakor kezdődnek, a könyvvásár pedig nyitvatartási időben várja a vásárlókat.

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

A Zenei klub május 3-án, szerdán tartja soron következő találkozóját. Az est vendége Olsvay Endre zeneszerző, a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem adjunktusa, aki a magyar opera életútját mutatja be az érdeklődőknek, természetesen sok-sok zenével.

Béky Eszter előadásból május 4-én, csütörtökön megtudhatjuk, hogyan segíthet a művészetterápia a női változókor problémáján.

A Sylvester Könyvbarátok Klubja hagyományainkhoz hűen a hónap második szerdáján, május 10-én várja ismét az irodalombarátokat: Hozz egy kedvenc verset! címmel. Mindenkit arra kérünk, hogy szavalja el, vagy olvassa fel egy számára kedves költeményét. Kíváncsian várjuk és hallgatjuk majd egymás kedvenceit. 

Hagyományos tavaszi könyvvásárunkat május 15-től május 20-ig rendezzük meg. Pár forintért igazi klasszikusokat, rég elfeledett írásokat, de sok-sok gyerekeknek szóló kötetet is kínálunk látogatóinknak. Garantáljuk, hogy senki nem távozik üres kézzel tőlünk.

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

Az AniYume Japán klub keretében május 17-én a nyári fesztiválokról lesz szó.

Május 22-én, hétfőn Gergály Henrik Hétköznapi rovarok varázslatos világa c. fotókiállításának megnyitójára várjuk az érdeklődőket.  A nagy nagyítású makrófotók két évvel ezelőtt kerítették hatalmába az alkotót, akinek fő célja, hogy minél többen lássák meg azt, hogy a körülöttünk élő rovarok milyen csodálatos és összetett lények, még ha szabad szemmel soha nem is látjuk őket ilyennek. 

Az Egészségklub május 24-én tartja összejövetelét. Az est előadója Béky Eszter művészetterápiás foglalkoztató lesz, aki Az elhízás lelki háttere, avagy hogyan támogatja az egészséges testsúly elérését az önismeret címmel tart előadást.

Május utolsó szerdáján, 31-én újra indul a Nőszemközt, vagyis a sárvári, vagy városunkból elszármazó hölgyeket bemutató beszélgetős est. 

Mindenkit szeretettel várunk programjainkra!

Programjainkra a belépés ingyenes!


A könyvtár hétköznaponként 10-17 óráig és májusban 6-án és 20-án, szombaton 9-13 óráig tart nyitva. (Júniusban, júliusban és augusztusban szombatonként a könyvtár zárva tart.)

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Program a mai napon

Segt? szakemberek s mdszerek

Knyvtr

2023. november 29. szerda 17:00

Szakemberek egyhelyen

Közelgő programok

The Trousers s az Akela

Ndasdy-vr

2023. december 01. péntek 20:00

Hard Rock and Roll

Hvogat fnyek

Posta tr

2023. december 02. szombat

Fnyek

Srvri advent 2023

Ndasdy-vr

2023. december 02. szombat - december 23. szombat

Vrakozssal

Advent a Kalka Egyttessel

Posta tr

2023. december 02. szombat 17:00

Hrom szklb

Adventi Mesl? B?rnd

Posta tr

2023. december 02. szombat 18:00

Szlsebes hintalovak

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!