Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Világérzés a szemetelő esőben…

2018.09.18

Szeptember 14, péntek este. A vár színpadán a budapesti Keep Floyding színekben és hangokban teljesítette ki az egykoron Cambridge-ben alakult angol, ma már rock legendának számító Pink Floyd zenekar zenei örökségét.

Keep Floydig koncert volt Sárváron

A Keep Floyding Magyarország legigényesebb Pink Floyd tribut zenekara. Nemcsak hogy hitelesen adják vissza a zenekar varázslatos zenei világát, de képesek hangulatában is megteremteni azt a légkört, ami zenével kiteljesedve akaratlanul is évtizedekkel korábbra repíti a közönségét. A Pink Floydról mindenkinek van véleménye, még az általában zene iránt közömbösebbek is fel tudnak idézni néhány dalcímet a nagy múltú zenekar repertoárjából, hiszen annakidején a Pink Floyd nem csak zene volt, a nevük egész társadalmi rétegeket képviselt, gondolkodást, történelmet itt Európában.
Nagyon vártuk az év utolsó szabadtéri koncertjét a Nádasdy Vár nagy-színpadán.
Hálásak vagyunk a természetnek, hogy megóvott bennünket az ez évi rendezvényeink során az esőtől, de most nem volt kegyes hozzánk. A szemerkélő esővel együtt kezdte meg koncertjét a Keep Floyding és az esernyővel, esőkabáttal felszerelkezett közönség a csodálatos előadásmód és a Pink Floyd iránti szeretetnek köszönhetően mindvégig kitartott. A közismert dalok mellett a koncerteken ritkábban hallhatók is szerepeltek a listán, amelyeket a közönség különösen kedvelt. Hallhattunk dalokat a The Dark Side Of The Moon, a The Wall, Wish You Were Here, a The Division Bell vagy a Pulse albumokról.
A koncert vége előtt aztán elállt az eső és a visszatapsolás után a zenekar egy ráadás dallal búcsúzott a közönségtől. A lebilincselő élmény legszebb pillanataiból összeállított fotógaléria önmagáért beszél.

Képgaléria

Kattintson valamelyik képre a galéria megnyitásához.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Orchideák. Kautzky Armand és Udvarhelyi Boglárka

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 10. Sunday 17:00

Színes orchideák…

Hendrix Project és Culture Cuvée

Nádasdy-vár

2024. March 22. Friday 20:00

Ikon…

Barokktól Mozartig. Ünnepi hangverseny

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 30. Saturday 18:00

Húsvéti koncert…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!