Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Hímes fiúk - hímes lányok. Húsvéti hétvége

2024. március 30. szombat - március 31. vasárnap

Családi

Húsvéti hagyományokat elevenítünk fel a múzeum dísztermében, a vár udvarán, ahol kézműves foglalkozások, különféle tojáskereső játékok, illetve játszóházi alkalmak várják a családokat, a sárváriakat és a városba érkező turistákat.

Többféle foglalkozás között is lehet válogatni húsvét szombaton és vasárnapon a délelőtti órákban. 

Szombaton tojásfestés felkért szakértő segítségével. Idén először pedig húsvéti díszeket is készíthetünk a sárvári Mosoly Asztaltársaság ügyes kezű tagjainak az útmutatásával. 

Vasárnap tojáskeresés indul a múzeumban és a vár területén, de lesz játszóház, szórakoztató vetélkedő, illetve még egy óriás nyuszival is találkozhatnak a gyerekek. Az óriás, de aranyos nyusziról érdemes tudni, hogy nagyon szeret fényképeke szerepelni, azaz imád fotózkodni!

 
Húsvéti foglalkozások a sárvári várban

2024. március 30. szombat

Nádasdy Ferenc Múzeum - 09:00-13:00

Húsvéti szombat a múzeumban

Családi

Idén korán érkezik a húsvét, de mi már felkészültünk a gyerekek fogadására! Hagyományos írókázás, tojásfestés, kézműves foglalkozások, melyek során a nagymamák is segítenek nekünk és a gyerekeknek is.

Tojásfestés…

2024. március 31. vasárnap

Nádasdy-vár - 09:00-13:00

Micsoda húsvét vasárnap!

Családi

Népi játék, kalandjáték és tojáskereső kihívás várja a kicsiket húsvét vasárnap délelőtt a Nádasdy-várban! Ha jó idő lesz, a várudvaron, ha esik, akkor az aulában és a házaságkötő teremben várjuk a gyerekeket.

No de ilyet…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!