Ndasdy-vr

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Hímes fiúk és hímes lányok

2023. április 08. szombat - április 09. vasárnap

Vgj bele!, Csaldi

Húsvétkor egyaránt várjuk a kicsiket és nagyokat, hogy együtt fessünk tojásokat, faragjunk, gyurmázzunk, egyszóval kézműveskedjünk. A vár más helyszínein is kínálunk látnivalókat, programokat, ügyességi játékokat.

A húsvéti hétvége két délelőttjén várjuk vendégeinket, a családokat, gyerekeket és felnőtteket egyaránt. A szombat délelőtt a múzeumban a kézművesség jegyében telik. Mindent kihozunk, amit a papírból és fonalból ki lehet. Népszerű húsvéti díszek, vidám színek, papír, fonál, szivacs és minden puha és érdekes kreatív alapanyag előkerül. A hagyományos tojásfestés rejtelmeit is megmutatjuk. 

Vasárnap tojáskeresést indítunk. Természetesen az eredményért meg kell dolgozni. A rejtekhelyek megtalálásához vicces próbákat kell teljesíteni és találós kérdéseket megfejteni.

Szombat délelőtt állatsimogató a várudvaron, vasárnap interaktív mese és bábjáték ugyanitt, sőt még a locsolkodás hagyományát is felelevenítjük, mielőtt vasárnap délben ki-ki hazatér, hogy ünnepi ebédjét eltöltse a családdal.

Húsvéti családi programok a sárvári várban

2023. április 08. szombat

Ndasdy Ferenc Mzeum - 09:00-13:00

Nagyszombati hímes fiúk és hímes lányok

Vgj bele!, Csaldi

Írókázás, kézműves foglalkozások és egy kedves állatsimogató tartogat számos szórakozási lehetőséget a gyerekeknek. Érdemes mindent kipróbálni és játszani egyet a múzeumi környezetben, ami jót tesz testnek és léleknek egyaránt.

Hagyományok…

2023. április 09. vasárnap

Ndasdy Ferenc Mzeum - 09:00-13:00

Tojáskeresés és locsolkodás

Vgj bele!, Csaldi

Nemcsak gyurma és játékos tojáskeresés várja a családokat húsvét vasárnap délelőtt, de lesz mesés bábjáték az aranytojásról, sőt még locsolkodás is. Aki vállalja, csuromvizes is lehet.

Vidámság…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!