Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Sárvári advent

Nádasdy-vár Sárvár

Remény a csodára

2023. december 09. szombat

Családi

A város ünnepi készülődéséhez hozzátartozik, hogy sárvári együttesek is fellépnek az adventi színpadon. December második hétvégéjén a Szent László Katolikus Iskola kórusa és a Kanona Band varázsolja el a Posta térre érkezőket.

A lélek remény nélkül elvékonyodott papírlap. Ha létezik csoda a világon, azt a remény hozza el a Földre. Voltak és lesznek háborúk, elsötétedett ablakok. Szomorú emberek és kilátástalan reggelek. Egy valamit azonban minden adventre és karácsonyra készülő tud. Szépen élni és várni az ünnepet akarni kell, hogy amikor már itt van, észre vegyük. A meghittségre nyitott szívek megtalálják egymást, és megtalálják magukban az ünnepet. 

A Sárvári Advent 2023 második hétvégéjén a katolikus iskola kórusa, valamint a város méltán híres és kedvelt fúvósegyüttese, a Kanona Band lép színpadra a Posta térre felállított karácsonyfa mellett. 

A színpadi program mellett karácsonyi vásár és kézműves foglalkozás (Tourinform Iroda) is várja az érdeklődő közönséget.

 
Helyi fellépők a Sárvári Advent 2023 programon

2023. december 09. szombat

Posta tér - 17:00

Az Angelicus Kórus adventje

Koncert

Martonfalvi Mária kórusvezető és pedagógus vezetésével hallgathatjuk meg az angyali hangú gyermekkórus előadását. A kórus a város ünnepi várakozásának állandó és várt részvevői. Tiszta hangjuk mindig örömet csal a szívünkbe.

Énekelj szívből…

Posta tér - 18:00

A Kanona Band adventi kiskoncertje

Koncert

A város népszerű fúvószenekara fellépései mindig jókedvet teremtenek a hallgatók soraiban. Most sem lesz ez másképp. Népszerű ünnepi dallamokat, karácsonyi slágereket hallhatunk, melyekről mindenkinek eszébe jut egy szép.

Karácsonyi rézfúvósok…

A belépés díjtalan.

További adventi programok:

2023. december 02. szombat

Készüljünk együtt karácsony szent ünnepére. A város már ünnepi díszben várja az elcsendesedni vágyókat. A városi advent első hétvégéjén a Kaláka együttes, Malek Andrea és a Mesélő Bőrönd Társulat várja a készülődőket.

Fények…

2023. december 16. szombat

Népzene és városi muzsika jól megfér egymással az adventi színpadon, miközben a forralt bor illata keveredik a mézes sütiével. A sárvári kézművesek portékái mellett a gyerekeket kézműves foglalkozás várja, hogy elkészítsék a legszebb karácsonyi kiegészítőket.

Az öröm…

2023. december 23. szombat

Szenteste előtt jöjjünk össze, hogy boldog karácsonyi ünnepeket kívánjunk egymásnak. Az adventi színpadon a család minden tagját elvarázsoló program vár minket. A kézműves vásár és foglalkoztató kedves tárgyai szintén az ünnep fényét emelik.

Boldog karácsonyt…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!