Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Egy jó délután. Gyerekjuniális

2024. június 02. vasárnap

Gyerekprogram, Családi

Találkozzunk egy gyerekeknek szóló családi délutánon, ahol estig játszunk, nevetünk és vigadunk a színpadi meséken, a látnivalókon, és még finomságok is várják a kicsiket.

Változatos zenével, programokkal, színházi előadással és koncerttel várjuk a vár udvarára a gyermekközönséget. A kézműves vásár gyerekjátékokat kínál, az arcfestés és lufihajtogatás pedig már klasszikusnak számít. Lesz csúszdás és spongyabobos légvár, óriás kötélpálya, zsákba dobó játszóház, népi fajátékok, ugráló banán az örökmozgóknak, lovacskázási lehetőség. Három kamion is érkezik, melyet a gyerekek kívül és belül is megismerhetik. A transzformerek világa is megelevenedhet. 

Aki mindezek mellett szeret üldögélni és jókat nevetni, számukra ajánljuk a vár nagyszínpadi programjait. Természetesen a nassolni valókról sem feledkezünk meg.


A rendezvény Sárvár Város Önkormányzata és a Truckfest.hu támogatásával valósul meg.

 
Gyerekjuniális a sárvári várban

2024. június 02. vasárnap

Nádasdy-vár - 15:00

Zene-bona, szana-szét

Gyerekprogram

A Palinta Társulat interaktív koncertje varászlatos dolgokról, a gyermekszoba titkairól mesél, mindazokról az apró dolgokról, melyek a szobák sarkaiban rejtőznek, melyeket csak nagy odafigyeléssel fedezhetünk fel.

Senki se szeret takarítani…

Nádasdy-vár - 15:00-20:00

Kézműves foglalkozások, vásár és játékok

Gyerekprogram, Családi

Sok-sok játék várja a gyerekeket a Nádasdy-várban. A kamionok a hátsó udvarban sorakoznak fel, de vidámpark és a játszóház is a szórakozást szolgálja. Kézműves standjainknál szövést, fonást, agyagozást, kosárfonást is ki lehet próbálni.

Játéközön…

Nádasdy-vár - 16:30

Buborék koncert

A zenekar saját szerzeményű dalaival segíti a gyermekek tanulását, a körülöttük lévő világ felfedezését, megértését. Az együttes interaktív műsora a gyerekjuniálison kitekintés a világra a gyerekek szemével.

Tanulságos dalok…

Nádasdy-vár - 18:30

Tanár úr kérem!

Színház, Gyerekprogram

Karinthy Frigyes darabja a gyerekjuniálison, ami visszaröpít bennünket az iskolapadba. Senki nem gondolhatja azonban, hogy egy ilyen szép szünidei napon a tanulásról fogunk beszélni? Bizony nem?

Én készültem…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!