Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Kiállítások

Szünnap

Németh Mihály szobrai

Németh Mihály

Állandó kiállítás

A sárvári szobrász életmű kiállítása a várban tekinthető meg.

Kiállítás a bástyában...

A múzeum kiállításai

Nádasdy-vár

Hírek

Tovább, tovább. Gimikiállítás a Folyosógalérián

A vár kiállítóterében már több alkalommal bemutatkoztak a sárvári Tinódi Gimnázium diákjai. Most is várják közönségüket, de egy kis csavar van a történetben. Sajnos a járvány kétszer is közbeszólt, de most nem hagyták magukat.

Térben, időben…

Cicelle + a sárvári Folyosó Galériában

Július végéig tekinthető meg Polgár Csaba Ferenczy Noémi-díjas képzőművész fotókiállítása. Az öt évvel ezelőtt elhunyt művészre saját alkotásaival emlékezünk.

Emlékkiállítás a várban

Az én kertem a mi kertünk

A kortárs képzőművészeket bemutató kiállítóterünk, a Galeria Arcis izgalmas tárlattal kezdte meg az őszi kiállítási szezont. Kopacz Mária festőművész műveit mélyen áthatja a humanizmus, a hitvallás életről, művészetről.

A csodák szerepe…

Folyosó galéria

A Folyosógalérián szeptemberben várja vendégeit az új képzőművészeti kiállítás. Makár Írisz és Pintér Csaba új harmóniát teremtettek. Általában a keretek készülnek a képhez, most a helyzet megfordult. Művészek és művészetek találkoztak.

Harmóniában…

Folyosó galéria

Karácsonyi rajzpályázatot hirdettünk óvodás, általános és középiskolások részére. A pályamunkák folyamatosan érkeztek. A zsűri értékelte a művészi alkotásokat, különdíjakat és helyezéseket osztott. Minden munkát megcsodálhatunk a Folyosógalérián.

Kategóriák és ötletek…

Nádasdy-vár

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!