Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Fotószafari. Szelfik a városban

2021.01.19

Január utolsó hetében egy játékra hívjuk a sárváriakat. A játék lényegét a közösségi média stílusában úgy is megfogalmazhatnánk: Keresd meg és lőj egy szelfit. Fedezzük fel újra kedvenc helyeinket, de a nyereményekről sem feledkezünk meg.

Fotószafari. Közösségi kezdeményezés Sárváron

Sárváron sok olyan hely van, melyre szívesen mondjuk azt, hogy „ez a kedvenc helyem”. Néhány sarokkal arrébb pedig már egy másik kedvenc helyre bukkanhatunk. A vár, a várpark, az arborétum a fürdő, a városrészek utcái és terei, rejtett zugai. Sokszor úgy megyünk el kedvelt helyeink mellett, hogy észre se vesszük hangulatát, milyen közel áll a szívünkhöz. 

Egy játékra hívjuk most a sárváriakat. Találjuk meg, fedezzük fel újra kedvenc helyeinket. A kezdeményezéssel több magyarországi egyetem, a budapesti Eötvös Loránd Tudományegyetem és a Veszprémi Pannon Egyetem fotószafari programjához csatlakozunk. 

A játék öt napig, január 25-étől, hétfőtől január 29-ig, péntekig tart. Bármelyik nap lehet csatlakozni a játékhoz, de akár minden nap érdemes egy-egy szelfit készíteni. A játék során a reggeli órákban egy-egy fotót töltünk fel sárvári helyszínekről az egy évtizedes múltra visszatekintő közösségi várostörténeti oldalunkra, a Sárvár Annora. A felvételt megosztjuk a Sárvár Anno, a Nádasdy-vár és a Nádasdy Ferenc Múzeum Facebook oldalainkon, de történetben az Instagram felületeinken is.

Fotószafari. Közösségi kezdeményezés Sárváron

A játékosok feladata, hogy miután felismerték a helyszínt, ott egy szelfit készítsenek, melyet feltöltenek a Sárvár Anno honlapunkra. A felvétel címeként a helyszínt kell megadni, illetve címkeként a játék nevét: Fotószafari. Felhívjuk a játokosok figyelmét, hogy a feltöltéshez e-mail címmel regisztrálni kell és a regisztrációt vissza kell igazolni.

A játékra nemcsak egyénileg lehet jelentkezni, hanem három fős csapatok is készíthetnek szelfit és tölthetik fel csapatnevükkel a felvételeket honlapunkra. Ha több helyszínhez töltenek fel a játékosok szelfit, nagyobb eséllyel juthatnak a nyeremények egyikéhez.

A játék öröme, egy jó séta élménye mellett ugyanis nyeremények várnak a szerencsésekre. A sorsolásra a játékot szervező másik helyszínnel, Veszprémmel közösen készített online YouTube esemény keretében kerül sor február 1-jén. Minden, a helyszíneken készített egyéni és csoportos szelfit feltöltő játékos részt vesz a sorsoláson. Aki több helyszínen készített felvételt, nagyobb eséllyel juthat hozzá az értékes nyereményekhez. 

A sárváriak nyereményei a szabadidő eltöltését szolgálják. A Nádasdy Kulturális Központ olyan egész éves bérletet ad a szerencsés nyertesnek, mely érvényes a 2021-ben általunk szervezett programokra. Többek közt Deák Bill Gyula, a Bikini és Rudán Joe koncertjére lehet a bérlettel belépni. A 20. Vármeetingre szintén sorsolunk belépőt. Nyereményt ajánlott fel ezen felül a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő, a Spirit Hotel, a Park Inn és természetesen Sárvár Város Önkormányzata, mely a kezdeményezés fő támogatója.

Játékra fel!


A játék felvételeit a Nemzetközi Fotóművészeti Szövetség fotóművész diplomájával rendelkező sárvári fotóművész, Pajor András AFIAP készítette.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Anyák napi kézműves műhely a várban

Nádasdy-vár

2024. május 05. vasárnap 14:00 - 17:00

Agyag, kosár, korong…

Várbejáró és rózsakerti parti

Nádasdy-vár

2024. május 11. szombat 15:00 - 19:00

Várbejáró és koncert

Pünkösdi Várvigadalom

Nádasdy-vár

2024. május 19. vasárnap 15:00 - 21:00

Pünkösdi kihívások…

Csodahegedű. Bábjáték

Nádasdy-vár

2024. május 19. vasárnap 15:00

Zenés mesejáték…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!