Ndasdy-vr

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Évadnyitó előmajális

2023. április 30. vasárnap

Koncert, Sznhz, Gyerekprogram, Társastánc

Évadnyitó programokkal jelentkezünk, koncertek, fellépők, játszóházak. Induljon a 2023-as kulturális évad a szabadban. A helyi közösségek képviselői is fellépnek. fellépők között sok az új és régi ismerős.

Délutántól estig családok, gyermekek, felnőttek számára kínál programokat a Nádasdy-vár előmajálisa. A programban első helyen a helyi kulturális közösségek műsora áll. Ne feledjük, hogy ez egy kiváló alkalom arra, hogy csatlakozzunk egy nekünk tetsző közösséghez. 

A programok mellett alkalom nyílik a játékra is, kézművesfoglalkozások, portékások, vidámparki játékok, póni, jóféle akciók, büféstandok várják a vendégeket. Érdemes lesz betérni, a várban mindenki megtalálja a magának megfelelő programot. 

A zene pedig nem áll meg, az este klubkoncertekkel folytatódik a nagyteremben a fáradhatatlanok számára. 

Évadnyitó előmajális a sárvári várban

2023. április 30. vasárnap

Ndasdy-vr - 15:00

Papucsszaggató királykisasszonyok

Sznhz, Gyerekprogram, Csaldi

A Magyar Népmese Színház interaktív mesejátékkal alapozzuk meg az évadnyitó előmajális hangulatát. Az előadás sok meglepetést tartogat a gyermekek és szüleik számára.

Népmesekincs…

Ndasdy-vr - 16:00

A Szenior Örömtánc Mozgalom bemutatója

Táncbemutató

Az előmajális időpontja egybeesik a tánc világnapjával, így egy óhatatlanul fontos küldetésnek is eleget teszünk azzal, hogy minél több táncelőadást szerveztünk a délutánra. A tánchoz, a csoportokhoz csatlakozni is lehet.

Együtt…

Ndasdy-vr - 17:00

Stop and Go táncbemutató

Társastánc

A sárvári Stop and Go Táncklub rendszeres fellépője a sárvári rendezvényeknek, ahol mindig nagyszerű, lendületes műsort láthatunk tőlük. Természetes, hogy most is elfogadták meghívásunkat.

Társastánc…

Ndasdy-vr - 17:30

Zumbázz velünk

Vgj bele!

Magyar Viktória csapata egy látványos és dinamikus zumba bemutatóval lép a színpadra. Fergeteges előadásuk magával ragadó, lehetetlen nem átadni magunkat a mozgás és a tánc örömének.

Táncolva sportolni…

Ndasdy-vr - 18:00

Kanona Band koncert

Koncert

Nincs majális fúvósok nélkül. A tradicionális fúvós zene az indulók mellett méltó ünnepi jellege miatt is kiváló hangulatot teremt. Főleg igaz ez, ha városunk rezesbandájáról esik szó!

Tavaszi fúvosok…

Ndasdy-vr - 19:00

Meggie és Tomsa

Koncert

A duója igazi színfolt az évadnyitó koncertek sorában. A nagy népszerűségnek örvendő páros országszerte és külföldön egyaránt felkapott szereplője a klubzenei és fesztiváléletnek.

Ereszd el a hajam…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!