Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Vármelléki jegyzetek

Nádasdy-vár Sárvár

Hangolódás. Annette Moser: Az Északi-sark csodája

Nádasdy-vár

2023.12.07

A gyermekek őszinte lelkesedése a karácsony iránt mindig szívet melengető. Ahogy a hitük a mesékben és a kívánságokban is. Ebben remek útitárs számukra Csengettyű, az Északi-sarkon élő kis póni.

A sárvári vár karácsonyi könyvajánlója

A karácsonyi csodára mindenkinek szüksége van, még egy aprócska kis póninak is. Csengettyű élete kalandosan kezdődik, mikor pónilovacska létére az Északi-sarkra kerül, ahol egy rénszarvas csapat befogadja és sajátjaként neveli fel. Csengettyű így teljesen abban a hitben él, hogy ő bizony egy a többi rénszarvas közül. Amikor Mikulás toborozni kezdi a szánhúzóit, Csengettyű is beleveti magát az edzésbe, hogy a válogatás végén ő is büszke győztes lehessen. 

Mivel a kis póni nincs tisztában a származásával, így teljesen letaglózza a hír, hogy ő bizony nem tud repülni, ami elengedhetetlen a szánhúzáshoz. Legjobb barátja, Jasper a nyuszi viszont nem engedi meg, hogy Csengettyű akár egy pillanatra is feladja az álmát. Hiszen erre valók a barátok, nem igaz?  

Vajon Csengettyű hogyan birkózik meg a lehetetlennel és lehet-e belőle Mikulás igazi szánhúzója? A kis póni varázslatos története a családról, a barátságról és az összetartásról. Igazi karácsonyra hangolódós olvasmány. (Borsos Dóra)

Annette Moser – Csengettyű, a karácsonyi póni sorozat első része, Az északi sark csodája a sárvári könyvtár gyermek részlegén kikölcsönözhető.

 

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Orchideák. Kautzky Armand és Udvarhelyi Boglárka

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 10. Sunday 17:00

Színes orchideák…

Hendrix Project és Culture Cuvée

Nádasdy-vár

2024. March 22. Friday 20:00

Ikon…

Barokktól Mozartig. Ünnepi hangverseny

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. March 30. Saturday 18:00

Húsvéti koncert…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!