Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Karácsonyi üzenetünk

Nádasdy-vár

2023.12.20

Minden év új találkozásokat hoz nekünk, a Nádasdy Kulturális Központ munkatársainak. Ugyanakkor egyre gyakrabban éljük át a viszontlátás örömét. Programjainkon, kiállításainkon, táborainkon visszajáró vendégeink köszönnek ránk.

A sárvári vár karácsonyi és újévi üdvözlete

Hat éve a Nádasdy-vár intézményei, a múzeum, a művelődési központ és a könyvtár közösen, egy szervezetben végzik összetett feladataikat, melyek mindegyike azt szolgálja, hogy a sárváriaknak, a városba érkező turistáknak kulturális élményeket nyújtsunk. 

Szerencsésnek tartjuk magunkat, mert közösségeink és közönségünk tagjai egyaránt pozitívan értékelik munkánkat, ami nemcsak a különböző internetes véleményoldalakon jelenik meg, illetve nemcsak vendégkönyveinkben olvashatók. Számunkra ugyanis a legfontosabb visszajelzés a hozzánk betérők számának folyamatos, állandó növekedése. Mindezért fogadják szívből jövő köszönetünket.

2023-ban nyitottunk kiállításokat a múzeumban, a Folyosógalérián, a Galeria Arcisban és a könyvtárban. Kiállítottak sárváriak, Sárváron született barátaink, de Kossuth-díjas alkotók szintén megmutatták munkáikat. Egész évben közösségeink szolgálatában álltunk, támogattuk munkájukat, segítettük elképzeléseik megvalósítását. A város civil egyesületei szintén bátran fordulhattak hozzánk.

 
A sárvári vár karácsonyi és újévi üdvözlete

Egész évben, tavasztól télig változatos programokkal vártunk mindenkit. Kulturális kínálatunkban egyaránt szerepeltek szórakoztató és elgondolkodtató fellépések, koncertek, előadások. A mi feladatunk, hogy igyekezzünk a legszélesebb igényeknek is megfelelni. Örülünk ezért, ha befogadhatunk akár többnapos fesztiválokat, kisebb-nagyobb előadásokat, melyek saját szervezésű, szintén nagy tömegeket megmozgató rendezvényeinkkel egy egészet alkotnak.

A múzeum és a könyvtár pedig egész évben várta és várja vendégeit. Nemcsak tárlatok megtekintésének a lehetőségével, könyvek kölcsönzésével, hanem számos, kimondottan az intézmények jellegéhez kötődő egyéb szolgáltatásokkal, színes programokkal, kezdeményezésekkel.

Az idei év legnagyobb elismerését jelentette a Családbarát Emlékhely Díj kézhez vétele, mely a Nemzeti Örökség Intézetének és a Nagycsaládosok Országos Egyesületének komoly feltételeket támasztó szakmai elismerése.

Köszönjük Önöknek, hogy ebben az évben is ellátogattak hozzánk, megtiszteltek minket kéréseikkel és együtt örültek velünk ünnepeinken. Találkozzunk 2024-ben is.

A Nádasdy Kulturális Központ minden munkatársa áldott, békés karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kíván!

 

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A vár nyitvatartása

minden nap: 08:00 - 20:00

Január 1-én: zárva

Programok a mai napon

Zenekompót/Zenehét 2024

Nádasdy-vár

2024. június 24. hétfő - június 29. szombat

Stílusok találkozása…

Makám 40. Jubileumi koncert. Vendég Szalóki Ági

Nádasdy-vár

2024. június 24. hétfő 20:00

A legjava…

Közelgő programok

Kaláka 55 és a Boglya

Nádasdy-vár

2024. június 25. kedd 19:00

50 és 300 és 1300… költő verse, 1300 dal

Várurak, rablólovagok. Dísztermi előadás

Nádasdy Ferenc Múzeum

2024. június 26. szerda 17:00

Drámai múlt

Blues Jam / Crazy Daisy Jug Band

Nádasdy-vár

2024. június 26. szerda 20:00

A blues örök…

Dívák! Boney M Sunny koncert

Nádasdy-vár

2024. június 27. csütörtök 20:00

Nyár esti slágerek…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!