Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Újra könyvkiszállítás a könyvtártól

Könyvtár

2021.01.21

Könyvtárunk a járványhelyzet miatt személyesen még mindig nem látogatható, de olvasóink számára szolgáltatásaink egy része így is elérhető. Házi kölcsönzés, irodalomkutatás és könyvtárközi kölcsönzés is kérhető.

A sárvári könyvtár szolgáltatási a járvány idején

Az olvasókkal történő folyamatos egyeztetés eredményeként, szolgáltatásaink egy részét intézményünk zárva tartása ellenére is hozzáférhetővé tesszük. Ismét házhoz visszük a könyveket, de kérhetnek tőlünk irodalomkutatást és könyvtárközi kölcsönzést is. 

A kutatók, diákok anyaggyűjtéséhez folyamatosan segítséget nyújtunk. Továbbra is végzünk irodalomkutatást, összeállítunk bibliográfiát, segítünk dolgozatok, pályázatok anyagainak összegyűjtésében, adott témákhoz szakirodalom jegyzékeket állítunk össze. 

Az olvasók által keresett olyan dokumentumokat, amelyek helyben nem állnak rendelkezésre, könyvtárközi kölcsönzés keretében biztosítjuk számukra. Kéréseiket a könyvtár e-mail címére (sjkonyvtar@gmail.com) küldött leveleik útján juttathatják el nekünk. 

Az épületbe belépni továbbra sem lesz lehetőség, de előre egyeztetett időpontban a könyvtár főbejáratánál lehet majd átvenni névre szólóan az előre megrendelt könyveket. Ha mód van rá, a különböző cikkeket, tanulmányokat elektronikus úton továbbítjuk Önöknek.

A sárvári könyvtár szolgáltatási a járvány idején

Könyvkiszállítás

Beiratkozott olvasóinknak ismét szeretnénk lehetőséget biztosítani könyvkölcsönzésre is. Január 26-án kedden és 27-én szerdán 9-12 óra között várjuk az igényeket a 06-95/320-122-es telefonszámon. Kérhetnek konkrét műveket, amelyeket el szeretnének olvasni, vagy megnevezhetik kedvenc írójukat, akinek a könyveit szívesen olvasnák, vagy meghatározhatják csupán a témát, amely érdekli Önöket. 

Összesen maximum 6 darab könyv kérhető. A keresésben, válogatásban segítségükre lehet a www.sarvari-konyvtar.hu oldalon az online katalógusunk és természetesen a telefont felvevő könyvtárosok is segítenek Önöknek. 

Az összekészített olvasnivalókat február 3-án, szerdán délután 14 és 16 óra között juttatjuk el a megadott címekre. Kérjük, ebben az időpontban tartózkodjanak otthon.

Továbbra is lehet ingyen könyvet vinni a könyvtár hátsó bejáratánál a boltív alatt elhelyezett dobozokból. Egyszerre több kötetet is lehet választani és akár naponta jönni újabb olvasnivalóért, hiszen folyamatosan frissítjük a dobozok tartalmát. 

Egyben kérünk mindenkit, hogy az intézményünknek ajándékba felajánlott könyveket ne hagyják itt, mert a járványhelyzet miatt egyelőre nem áll módunkban ezeket átvenni.

Mindenkinek tartalmas időtöltést, jó olvasást kívánunk, a mielőbbi viszontlátás reményében!


Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Legfrissebb híreink:

Méhes-mézes irodalmi kalandok

Könyvtár

2023.09.20

Díjkiosztó…

Könyvbemutatók, gitárzene és mangarajzoló

Könyvtár

2023.08.23

Indul az új évad…

Könyvvásár, kiállításnyitó és sok-sok érdekes előadás

Könyvtár

2023.04.27

Változatosság…

Zene, költészet, cseresznyefa virágzás

Könyvtár

2023.03.31

Szerdánként…

Kaland a méhekkel. Pályázat

Könyvtár

2023.03.21

Közösség…

Ablakok és ajtók. Intézményeink nyitvatartása

Nádasdy-vár

2023.01.26

Lehetőségek…
Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Japán Klub. A mangakák titkai

Könyvtár

2023. szeptember 27. szerda 17:00

Véletlenszerű képek…

Grabovski klubkoncert

Nádasdy-vár

2023. szeptember 29. péntek 20:00

Szevasz Életem…

A könyv híd, a könyvtár összeköt

Könyvtár

2023. október 03. kedd - október 07. szombat

Könyvbemutatók, könyvszigetek…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Sárvári advent 2018

Adventi programok...

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!