Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Nőszemközt Pirivel. Dr. Kronekker Zsuzsanna

Könyvtár

2023. november 22. szerda 17:00

A Nőszemközt novemberi vendége dr. Molnárné dr. Kronekker Zsuzsanna, aki nemcsak a családjáról, a Kéktúráról és a kastélyfelújításról, hanem Istenhitéről is vall majd az érdeklődőknek.

A sárvári könyvtár Nőszemközt sorozata a várban

Zsuzsa szombathelyi születésű, a középiskolát is a megyeszékhelyen végezte, majd az Állatorvostudományi Egyetemen szerzett diplomát, kutatónak készült. Ezt az álmát aztán felváltotta egy másik, mikor megismerkedett Csabával, hisz mindketten nagy, népes családot szerettek volna.  

A fővárosból Uraiújfaluba költöztek. Hamar érkeztek egymás után a gyerekek: Andor, Matyi majd Peti. Aztán egy kedvező lakásvásárlási lehetőséget megragadva Sárváron telepedtek le. Férjének gyógyszerforgalmazó vállalkozása volt, amibe Zsuzsa is besegített egészen addig, míg a negyedik fiuk meg nem érkezett. Domonkos egészségével már a kezdet kezdetén sem volt minden rendben, ezért egy nehéz időszak következett az életükben. 

Így mesélt erről: „Egészségügyi problémák, műtétek sorozata, tanulási nehézségek. Mindez olyan szintet ért el, hogy azt mondtam: én ezt már nem tudom megoldani, Istenre van szükségem. Ő hozott ki ebből a válságos helyzetből, megtapasztaltam, hogy nem vagyok egyedül a problémákkal.” 

Később Domi állapota javult, a tanulásban is felzárkózott és fiatalkori rheumatoid arthritise ellenére teljesítette az Országos Kéktúrát. Másik három fiuk közben önálló lett, családot alapított. Ha most összegyűlik a legszűkebb család, tizenheten vannak.

Az est folyamán Zsuzsa beavatja majd a jelenlévőket, hogy hogyan alakult és erősödött Istenhite és a Gondviselésnek köszönhetően most hogy élik mindennapjaikat és hogyan valósítják meg álmaikat.

A Nőszemközt-ben nemcsak életükről, hivatásukról vallanak a meghívottak, hanem mindig készülnek valamilyen meglepetéssel a közönség számára. Így lesz ez most is.

Szeretettel várunk mindenkit egy derűs, jó hangulatú beszélgetésre!

 

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Tribute Maraton Sárvár

Nádasdy-vár

2024. május 25. szombat 19:00 - 23:00

Guruló rock turné…

Gyereknap a város több pontján

Nádasdy-vár

2024. május 26. vasárnap 14:00 - 19:00

Gyereknap…

Aranykori torna

Könyvtár

2024. május 29. szerda 17:00

Öröm-mozgás…

Egy jó délután. Gyerekjuniális

Nádasdy-vár

2024. június 02. vasárnap 15:00 - 20:00

Vidám hangulatok….

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!