Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Mediterrán hangulat - Sárvár 50+

2019. augusztus 19. hétfő

Koncert, Családi

Hallgatjuk a zenét egész este és otthon érezzük magunkat. Stílusok változnak, tempók gyorsulnak, majd lassulnak. Ülünk a padon, a széken, állunk a tömegben, tapsolunk, egyet csettintünk. Jó kedvünk van, mert együtt vagyunk. Ez az este üzenete

Az életet együtt jó élni. A családdal, a barátokkal, az ismerősökkel, munkatársakkal. És valódi közösségekkel. Nem virtuális, egymás mellé sodort csoportokkal, hanem olyan emberekkel, akikkel személyesen tudunk szót váltani, kezet fogni és évente legalább egyszer egy jót beszélgetni.

A Sárvár 50+ erre kiváló alkalmat teremt. A programok hol csendesebbek a beszélgetéshez, hol hangosabbak a bulihoz, a tánchoz.

A város nyári fesztiváljának utolsó előtti, ötödik napján a gyerekek felfedezhetik a tudományt, a felnőttek pedig messzi és közeli tájakat. Utazások emlékei juthatnak eszünkbe, amikor nézzük a török és indonéz tánccsoportok műsorát.

A romantika keríthet hatalmába minket Freddi koncertjén, majd a lányok szívét pedig a Follow the Flow rabolja el. A bulik hangulatát élhetjük újjá az Ocho Macho, majd egy igazi nyári bulival zárhatjuk a napot a Fun Company Party Band zenekarral.

A mediterrán hangulat jegyében a Sárvár 50+

2019. augusztus 19. hétfő - augusztus 20. kedd

Posta tér - 14:00-21:00

Játszótér a Posta tér sarkában

Gyerekprogram, Játszóház

Közhírré tétetik, hogy a Furfangos Csudavilág szabadtéri interaktív játszóház jó néhány újabb esztelen találmánnyal bővült, és az országos turnéján Sárvárra érkezik. Elképesztő játékkavalkáddal folytatódik a nyár legnyüzsgőbb hete!

Ez nem mese, ez valóság…

Posta tér - 18:00

Freddie live koncert

Koncert

Freddie, Fehérvári Gábor Alfréd sokoldalú előadóművész. Néhány évvel korábbi debütálása után nem volt év, melyben ne nyert volna el valamilyen rangos elismerést, díjat. Mert véletlenek nincsenek, és a tehetségek okkal kerülnek színpadra!

Akiről senki sem hiszi el...

Posta tér - 19:30

Ocho Macho koncert

Koncert

Az Ocho Macho 2003-ban alakult, zenei stílusában a reggae, a ska, a punk és a latin találkozik. Ez az általuk hupogásnak nevezett muzsika. Nevük, a „nyolc hím” spanyolból fordítás, bájosan és szándékosan helytelen, a pontos változat Ocho Machos lenne.

Nem chips, hanem zene!

Posta tér - 22:00

Follow the Flow

Koncert

Az egyik legfelkapottabb hazai zenekar 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő csatlakozott a csapathoz. Nem tudja senki című slágerükkel berobbantak a köztudatba, nézettségi rekordokat döntve mindenhol. Sárváron is hasonlóra számítunk.

Fülről már mindenki ismeri őket…

Posta tér - 23:30

Indonézia táncol

Táncbemutató

Indonéziáról mindenkinek a pompázatos partok, színek, természet jut eszébe. Vadregényes, kicsit az egzotikusabbnál is vadabbnak tűnő környezete valódi varázslat. Táncaikról azonban keveset tudunk. Most itt az alkalom, hogy azt is megszeressük.

Távoli országból

Posta tér - 23:55

Az esti buli felelőse a Fun Company

Utcabál

A Fun Company nem ma kezdte a party-buli zenei szervízt. Azért a nyakatekert megfogalmazás, mert az valóban több egy koncertnél, amit ők nyújtanak a közönségnek. Fergeteges buli lesz - győződjön meg róla!

A Fun Company minden ízében fun…

A belépés díjtalan.

A Városfesztivál további programjai:

Karthago

2019. augusztus 15. csütörtök

Az idei évben 40 éves Karthago zenekar az Együtt 40 éve koncertturné keretében érkezik el Sárvárra. Magyarország legendás rock zenekara négy évtizede nagy lelkesedéssel szórakoztatja az igényes rock szerelmeseit.

Ugye eljössz még….

A világ minden tájáról - Sárvár 50+

2019. augusztus 16. péntek

A város egyik legerősebb hagyománya a Nemzetközi Folklórnapok, mely nagyszabású fesztiválnyitóval veszi kezdetét. Nemcsak Európából, hanem más földrészekről is érkeznek néptáncosok, hogy bemutatkozzanak Magyarország egyik legrégibb fesztiválján.

Még további 1 program lesz a rendezvényen.

Tánc a világ körül…

A meglepetések napja - Sárvár 50+

2019. augusztus 17. szombat

A pohár oldalára kiült hideg vízpárához érve tudjuk, hogy alig néhány pillanat múlva a finom ital már száguld lefelé a torkunkon. Egy nagy sóhaj, és tudjuk, nem kell ennél több a nyári melegben. Így képzeljük el ezt a napot koncertekkel és tánccal.

Még további 2 program lesz a rendezvényen.

Programok kortyonként…

A csillagos ég alatt - Sárvár 50+

2019. augusztus 18. vasárnap

Ezen a különleges estén a szabad ég alatt szólókoncertre és könnyűzenei együttesek fellépésére is sor kerül. A folklórnapok keretében két ország mutatkozik be, de tűzzsonglőrök bemutatóját szintén megcsodálhatjuk. A napot bulival zárjuk.

Még további 4 program lesz a rendezvényen.

Mindent bele…

Ez a tánc még jár nekem - Sárvár 50+

2019. augusztus 20. kedd

Ahogy minden hosszú út az első lépéssel kezdődik, úgy minden nagy találkozás egyszer véget ér. A Sárvár 50+ és a 39. Nemzetközi Folklórfesztivál fantasztikus napokat maga után tudva egy hatalmas tánccal ér véget. Gála, tűzijáték és táncház.

Tánc, tánc, tánc…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!