Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Hír

Nádasdy-vár Sárvár

Videojátékok a könyvtárban. Gyere Te is játszani!

2020.01.22

Egy teljesen új lehetőséget kínálunk a könyvtárban. XBOX játékokkal várjuk a gyerekkönytárba a család minden tagját. Míg a gyerekek játszanak, szüleik, nagyszüleik egy jó könyvet keresnek nekik és maguknak is.

A legmodernebb XBOX One X a sárvári könyvtárban

Jelenleg 46 játék közül lehet választani, melyek mindegyike a konzol belső tárhelyén foglal helyet, így még a lemezek cserélgetésével sem kell bajlódni, bármelyik azonnal indítható egy gombnyomással.
Az autórajongók örülhetnek a legjobban, hiszen a Forza-sorozat több része is szerepel a kínálatban, többek közt a legújabb szimulátor, a Forza Motorsport 7 és a nyílt világú Forza Horizon 4 is, melyek a folyamatos frissítéseknek hála, a mai napig fejlődik és bővül extra tartalmakkal.
Akik szeretik a nagy, szabadon bejárható játéktereket, kalandozhatnak az Assassin’s Creed III vagy a Watch Dogs világában.

A legmodernebb XBOX One X a sárvári könyvtárban

A kalandjátékok kedvelőinek a Bioshock Infinite, a Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, a Dragon Age: Origins és a Deadfall Adventures nyújt kellemes kikapcsolódást.
Az egyik legnépszerűbb műfaj, az FPS (belső nézetű lövöldözős) rajongói sem maradhatnak ki a mókából, hiszen a Battlefield 3, a Medal of Honor Airborne és a Gears of War 4 is a kínálat része.
Gyermekek és felnőttek számos egyszerűbb ügyességi, logikai és retro játékkal szórakozhatnak: ’Splosion Man, Rayman 3 HD, Bolt, Lego Star Wars, Trials Fusion, stb.
Végül, de nem utolsó sorban pedig a borzongásra vágyók is megtalálhatják a kedvükre valót, hiszen néhány lopakodós és túlélőjáték is felkerült a konzolra: Hitman, Friday The 13th, The Walking Dead.
A játékkonzol használata minden beiratkozott olvasó számára ingyenes, és a gyerekkönyvtár teljes nyitvatartási idejében rendelkezésre áll.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Hatalmi Arcok. Szomszédnéni Produkciós Iroda

Nádasdy-vár

2024. július 26. péntek 20:00

Mi újsi…

PRAH. Telitalálatos komédia

Nádasdy-vár

2024. július 27. szombat 20:30

Tudunk élni…

Vágy, álom, valóság

Galeria Arcis

2024. augusztus 09. péntek 18:00

Mindenki…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!