Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Gyerekjuniális. Újra együtt

2023. június 04. vasárnap

Gyerekprogram, Családi

Találkozzunk egy mesés délutánon, amikor minden a gyerekekről szól. Kézműves programok, állatsimogató, vidámparki és népi játékok, bábos és élőszereplős előadások, zene, kaszkadőrbemutató várja a gyerekeket.

Sokféle muzsikával, attrakcióval, jóféle mesékkel várjuk gyerekeket a vár minden szegletébe. Óriásbábos zenei koncert, vásári komédia, gyerekszínházi előadás, kaszkadőrbemutató mellett arcfestés és kézműveskedés is szerepel a programban, de pótoljuk a húsvétkor elmaradt állatsimogatót is.

A gyerekjuniális sárvári programja várban

2023. június 04. vasárnap

Nádasdy-vár - 15:00-19:00

Kisállatsimogató

Gyerekprogram

A gyerekek kedvencei a játékokon túl az aranyos kisállatok. A természet közelségének fontossága, az állatok tisztelete és szeretete, a róluk való gondoskodás jelentőségét is tanulni kell. Egy lehetőséget kínálunk most ehhez.

Cukiságok…

Nádasdy-vár - 15:00

A Retro Mesezenekar koncertje

Koncert, Gyerekprogram

Izgalmas utazás a klasszikus mese és rajzfilmdalok világába. A koncerten ismert mesejátékok, többek között Micimackó, Süsü, Vuk zenéit hallhatjuk a színapdról, miközben óriásbábok elevenítik fel a mesék szereplőit.

Mesefigurák…

Nádasdy-vár - 16:00

Paprikajancsi színre lép!

Gyerekprogram, Bábszínház

Paprikajancsi a bajbajutottak kedves, igaz néha kicsit verekedős, mégis jólelkű, de leginkább humoros védelmezője. A gyerekjuniálison nekünk is bemutatkozik az agyafúrt kisfickó, aki most az ördöggel keveredik vitába.

Paprikajancsi…

Nádasdy-vár - 17:00

Népmesék szárnyán

Színház, Gyerekprogram

Egy klasszikus kalandra invitáljuk a fiatal közönséget, melyen a népmesék világát ismerhetik meg közelebbről a gyerekek. A népmesék sztárjai érkeznek hozzánk, mint a király, a királylány, a szegénylegény és a boszorka.

Meseidő…

Nádasdy-vár - 18:00

Kaszkadőrök légcsavarral! Flying Colours

Családi

Kaszkadőreink már két évvel ezelőtt nagy sikert, sőt tapsvihart arattak nálunk. Most új trükkökkel, még több izgalommal jelentkeznek, nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek legnagyobb örömére.

Szaltók…

Nádasdy-vár - 19:00

Stage Pass koncert

Koncert

Hazai és külföldi slágerek, örökzöld rock és popdalok szólalnak a színpadról a frissen alakult együttes előadásában. A nagy délutáni gyerekprogram fergeteg után a szülőkön a sor, hogy egy kicsit bulizzanak a koraesti koncerten.

Slágerek…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!