Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Zenekompót 2.0 – stílusok találkozása

2019. július 02. kedd - július 07. vasárnap

Koncert

A tavalyi év egyik nagy sikere volt új rendezvényünk, a Zenekompót. Úgy képzeljük el a programot, mint egy zenei dömpinget, ami egy héten át ontja magából a jobbnál jobb zenét játszó zenekarokat. Minden este más stílus és egy jó buli a várkert színpadon.

Mondd meg mit hallgatsz, megmondom ki vagy! A zenei stílusok közötti szakadékok bizonyos időkben még komoly háborút jelentettek a bandák között. Az idősebbek még arra is emlékeznek, amikor egy-egy nagyobb szórakozóhely előtt állva szabályos lökdösődés alakult ki, ha valaki túlságosan hangosan rajongott a Bonanzáért, az Első Emeletért, az EDDA-ért.

A zenekompóton azonban ilyesmiről szó sem lehet. Egy nap egy stílusé, de a következő nap újra a nyári találkozások pillanata. Hölgyeim és uraim, fiúk lányok! Érezzék jól magukat idén is minálunk! Eszem-iszom, lampion, kellemes hangulat, igényes zene.

Zenekompót 2019-ben is a sárvári várban

2019. július 02. kedd

Nádasdy-vár - 20:00

Folkkvartett. A magyar népzene hagyománya

Koncert

A zenei stílusokat bemutató hetes rendezvénysorozatunk első estéjén a négytagú Folkkvartett együttes vezet be minket a népzene világába. Egy fiatal együttes mutatkozik be a színpadon megmutatva nekünk, mit jelent a hagyomány.

A népzene szárnyán….

2019. július 03. szerda

Nádasdy-vár - 20:00

Countaktus Country zenekar

Koncert

Finom ételek, jó italok és igazi vadnyugati country varázsol el minket a cowboyok világába a Zenekompót szerdai estjén. Cowboy csizma, cowboy kalap és lasszó viselete nem kötelező, csak opcionális, a jó szórakozás viszont garantált.

Cowboyok a Zenekompóton…

2019. július 04. csütörtök

Nádasdy-vár - 20:00

Exxxtra Blues Band

Koncert

A Zenekompót harmadik napján a bluesé a főszerep a Nádasy-vár színpadán. Jöjjön egy olyan zenekar, ami megmagyarázza az angol kifejezés jelentését. Egy program, melyen megtudjuk, mitől a kék ördögök a kék ördögök?

Egy életérzés a színpadon

2019. július 05. péntek

Nádasdy-vár - 20:00

Sonny and his Wild Cows

Koncert

Rockabilly koncert a várban a hétvége bevezetőjeként, pénteken. A Sonny and his Wild Cow senkit nem hagy mozdulatlanul, a zenekar ugyanis híres arról, hogy a legpörgősebb bulik alaphangulatát szolgáltatják. Nem lesz ez másképp Sárváron sem.

Pörög a szoknya, libben a copf….

2019. július 06. szombat

Nádasdy-vár - 20:00

Synth with Meggie. Popzene a hőskorból

Koncert

Az elektronikus zene vívmányai között első helyen állnak a szintetizátorok, melyek forradalmasították a popzenét. A Synth with Meggie együttes a zenekompót szombatját hozza esti lázba. Nekünk csupán egy dolgunk van, hallgatni a slágereket.

Pop a javából…

2019. július 07. vasárnap

Nádasdy-vár - 19:00

Intermezzo Latin Club a Zenekompóton

Koncert

A latin zene gazdag világába vezet el minket a nyolc tagból álló zenekar. A koncerten csak olyan számok hangzanak el, mely megmozgatja a lábunkat, mosolyt varázsol az arcunkra. És ami a legfontosabb, megnyugtatja lelkünket.

Zene testnek és léleknek…

Nádasdy-vár - 21:00

Milagro Santana Tribute Band

Koncert

Vannak zenék, melyek nélkül nem képzelhetjük el az elmúlt évtizedeket. Fellángolások helyett stabil életmű, mely minden pillanatában újat hoz és szeretjük. Ilyen Santana játéka is, melyet most nyáron nálunk a Milagro varázsol színpadra.

Földrészeken át…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!