Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Városfesztivál

Újra együtt!

Városfesztivál előeste az Irie Maffiával

Nádasdy-vár

2021. augusztus 18. szerda
21:00

A város születésnapjának megünneplését a legjobb egy olyan zenekar koncertjével kezdeni, aki nemrég maga is jubileumot ült. Erős látványvilág, felfűtött zenei műsor és hangulat, vizuális effektek. Nem mindennapi koncert ígérkezik!

Tizenöt és sok minden…

Az egész családnak!

2021. augusztus 19. csütörtök

A Sárvári Városfesztivál második napján az egész családnak kínálunk programokat. Gyermekműsorok és gyerekjátékok már délután élvezhetők a várudvaron és a bástyák között. Este pedig jó koncertek következnek.

Még további 1 program lesz a rendezvényen.

Mindannyian együtt…

Az ünnep napja

2021. augusztus 20. péntek

Sárvár modernkori várossá avatásának napja egybe esik Szent István napjával. Hagyományainkhoz híven e napon a város polgármestere megszegi az új kenyeret. Éjfélkor pedig tűzijátékra kerül a sor, ami után még egy nagy parti kezdődik.

Még további 3 program lesz a rendezvényen.

Kenyér és fény…

Találkozunk még!

2021. augusztus 21. szombat

A városfesztivál utolsó napja is kínál meglepetéseket. Gyerekeknek bábelőadást, interaktív játékot, rajongóknak nagykoncertet. Nem hagyhatjuk ki a világzenei koncertet és egy vadiúj őrületet sem. Levezetésként pedig egy szombat esti parti.

Még további 1 program lesz a rendezvényen.

Búcsú…

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

További programok

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!