Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Szerelem a klubban. Üzenj a kedvesnek!

Könyvtár

2019. február 12. kedd 17:00

Klub, Könyvbemutató

A Sylvester Könyvbarátok Klubja februári összejövetelén a Valentin, illetve a Bálint nap témakörét járja körül, a közönségnek ötletekkel szolgálva, hogy ez az idei ünnep egy kicsit más lehessen, mint az elmúlt években.

Valentin napi könyvbemutató a sárvári könyvtárban

Lehet szeretni vagy nem szeretni, de az utóbbi években egyre inkább helyet követel magának ünnepeink sorában és egyre népszerűbbé válik a Valentin nap. De valójában mit is ünneplünk február 14-én? Bálint vagy Valentin napot? Valóban csak amerikai gyökerekkel rendelkezik és a virágkötők találták ki bevételszerzés céljából? Tudjuk-e milyen irodalmi díj kötődik ehhez a naphoz? A klub összejövetelén többek között ezekre a kérdésekre is választ adunk. De természetesen több, az irodalomhoz kapcsolódó meglepetéssel is várjuk az érdeklődőket.

A szíved mélyén

Vendégünk lesz egy fiatal szerző, Nagy Angyalka, aki bemutatja nekünk A szíved mélyén című kötetét. A könyvet nemcsak nőknek ajánljuk, hiszen a történet középpontjában az autóversenyzés és persze a szerelem áll. A főhőst, Kathlint, lány létére vonzza az autósport és legnagyobb álma teljesül, amikor szerződtetik szerelőnek a világ legjobb autóverseny-sorozatába. Problémát csupán Maximilian, az ellenszenves pilóta jelent számára. Az Aranytoll díjas íróval való beszélgetésből kiderül majd, hogy főszereplője hogyan állja meg a helyét a férfiak világában, és van-e létjogosultsága a tiszta, átgondolt szerelemnek a 21. században.

A közönség tagjainak ajándékötlettel is szeretnénk segíteni, hogy az idei szerelmesek napját még különlegesebbé tehessék. Ha már megszokott a virág, a csoki és a vacsora, vagy csak nem tudja elmondani a saját szavaival, hogy mennyire szereti, hogy milyen fontos a párja, mi segítünk. A világ és a magyar irodalom legszebb szerelmes lírájából adunk át egy csokorra valót. A kártyákon lévő idézetekből bárki kiválaszthatja a neki leginkább tetszőt és hazaviheti kedvesének, vagy rajtunk keresztül eljuttathatja a Sárvár Rádióhoz, hogy február 14-én a kívánságműsorban elhangozhasson.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki az idei Valentin napot különlegessé szeretné tenni párja számára: egy könyvbemutató-élménnyel vagy egy szerelmes üzenet küldésével!

A belépés díjtalan.

Programajánló:

Programok: Reneszánsz nap

Nádasdy-vár

2019. február 23. szombat

Egész napos programcsomaggal várjuk a kimozdulni vágyókat. A változatos programok között zene, színi előadás, hangszer-, fegyver-, táncbemutató és táncház is szerepel.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

Könyvtár nyitvatartása

hétfő - péntek: 10:00 - 17:00

szombat: 09:00 - 13:00

Január 1-én: zárva

Közelgő programok

Reneszánsz nap

Nádasdy-vár

2019. február 23. szombat 11:00 - 20:00

Reneszánsz sokszínűség…

Hangszerek a kézben

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. február 23. szombat 11:00 - 20:00

Hangok és hangszerek…

Tabulatúra koncert

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. február 23. szombat 15:00

Az összhangzat csodája…

Reneszánszkori kóruszene

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. február 23. szombat 16:00

A reneszánsz összhangzat…

Vármelléki jegyzetek

Olvasni jó!

Hírek

Versillusztrációs pályázat. Eredmények

Könyvtár

2019.02.12

Eredményes pályázat…

Kincsek után jártunk a múzeumban

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019.02.07

Titkok nyomában…

Füveslaci járt a könyvtár klubjában

Könyvtár

2019.02.05

Életteli…

Értékteremtő megemlékezés Tinódiról

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019.02.05

Lantos emlékezés…

Sárvári advent 2018

Adventi programok...

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!