Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 22:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

A csillagos ég alatt. Szent Iván éj és Deák Bill

2021. június 26. szombat

Vágj bele!, Koncert, Gyerekprogram, Családi

Koncert, főzőshow, biciklishow, szabaduló szobák sora, űrutazás ültünkben, kincskeresés, ugrálóvár, gyerekműsor, múzeumi túra, sőt kabaréelőadás lesz a Szent Iván éj sárvári kínálatában. A partit tűzijáték zárja. Deák Bill koncertje után.

Egész délutános programjaink idén a korábbiaknál is nagyobb változatosságot mutatnak. A kirakodó sátrak mellett kézműves foglalkozásra is lehetőség nyílik. A délután folyamán gyerekszínház, udvari sátras szabadulószoba, mesejáték, Triál Show, csillagles sátor, csillagászati játszóház, játékok, üvegzenész, kabaré előadás, főzőshow és humoristák, koncertek tarkítják a gazdag programkínálatot.

Érdemes a múzeumba is felnézni, ahol múzeumi túrák kezdődnek.

A közönséget nagykoncerttel köszönti a nagyszínpadról Deák Bill Gyula.

Nem maradhat el a tűzijáték, de most a vár legnagyobb bástyájáról röpülnek a rakéták.

A programokra védettségi igazolvány és személyazonosító okmány együttes felmutatásával lehet belépni. A védettségi igazolvány helyettesíthető az EESZT applikációval. Kiskorúak, ha nincs védettségi igazolványuk, felnőtt kíséretében vehetnek részt a programon.

A csillagos ég alatt. Szent Iván éj és Deák Bill

2021. június 26. szombat

Nádasdy-vár - 14:00-20:00

Udvari játékok, kézművesség, szabadulószobák

Gyerekprogram, Családi

Légvárak, csúzdák és hinták mellett sok-sok játék, illetve játszósarok várja a családokat. Kirakodóvásárunk idén igazán interaktív lesz, hisz mindent, amit kapni lehet, azt elkészteni is segítenek meghívott iparművészeink.

A Sétáló Chaplin és a fazekaskorong…

Nádasdy-vár - 15:00-18:00

Kincskereső játék titkos helyeken

Gyerekprogram, Családi

A titok addig titok, míg nem derítünk rá fényt. Addig viszont hosszú utat lehet megtenni, bejárni termeket, felmenni csigalépcsőn, utána a kiállításon át a kazamatába. Egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz és egyre több titokra derül fény.

Titkok titka…

Nádasdy Ferenc Múzeum - 16:00

Múzeumi túra á la carte

Tárlatvezetés

A múzeumi tárlatvezetésen most a közönség kérheti, merre menjünk tovább. Egy játékra hívjuk a múzeum szerelmeseit. A találkozási pont mindkét alkalommal a díszterem, de az már teljesen bizonytalan, hol lesz a túra vége és hogyan jutunk oda.

Se vége, se hossza…

Nádasdy-vár - 16:00

Álommesék a várszínpadon

Színház, Gyerekprogram

Egy Szent Iván éji családi program sem elképzelhető legalább egy álomról szóló mese nélkül. Mi is így gondoljuk, ezért hívtuk meg a Pódium színházat egy délutáni gyermekelőadásra, melyben a főszerep egy kisfiúé és természetesen az álmoké!

Zenés játék…

Nádasdy-vár - 16:00-22:00

Csillagszekér Planetárium

Gyerekprogram, Családi

A torony mellett a tudományok, csillagok iránt érdeklődő és szórakozást sem megvető felnőtteket és gyerekeket várjuk. A Csillagszekér Planetárium azonban repülőgép makett építést és meteorit simogatót is kínál rengeteg programja között.

Planetárium…

Nádasdy-vár - 17:00

Sárközi József üvegzenész műsora

Koncert

Különleges előadásra kerül sor a sárvári szentivánéji rendezvény délutánján. Sárközi József üvegzenészt köszönthetjük rögtönzött színpadán, a vár kútjánál, ahol a hangszerek helyett üvegpoharak szólalnak meg.

Slágerek a borospoharak peremén…

Nádasdy-vár - 17:00-18:20

Gastro Stand Up Serényi Zsolttal és kuktájával

Családi

Idén végre együtt főzhetünk és nevethetünk a Tetovált Séffel, Serényi Zsolttal, illetve eszement kuktájával, Vajtó Lacival. És nem csak főzni, hanem grillezni is fogunk, hiszen Zsolt grilljei kihagyhatatlanok!

A grillen túl…

Nádasdy-vár - 18:00

Triál Show a várudvaron

Családi

Mi kell egy igazán izgalmas akrobatikával tűzdelt show-műsorhoz? Két kerék és néha négy! Parkour, freerun és biciklis akciók, amelyeket kár lenne kihagyni. Az extrém sportok szerelmeseinek ajánljuk a programot.

Extrém…

Nádasdy-vár - 19:00

Asphalt Horsemen koncert

Koncert

Hazai berkekben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő rockbandát hoztunk a sárvári színpadra. A valódi rocker életérzés, a modern, southern ízekkel teli zenei világ vérpezsdítő elemekkel teszi teljessé az igencsak rövid éjszakát.

Aszfaltbetyárok…

Nádasdy-vár - 20:00

Úrinő kiadná! Kabaré műsor

Színház

A Szent Iván éj a felhőtlen szórakozásé. Újonnan berendezett nagytermünk ezen az estén a nevetés helyszínévé avanzsál. Egy vérbeli zenés kabaréműsorral várjuk a kedves érdeklődőket! Színre lép az Úrinő!

Örökzöld kabaré…

Nádasdy-vár - 21:30

Deák Bill koncert

Koncert

Még nem született olyan blues és rockzenét kedvelő ember Magyarországon, aki számára nem ismert Deák Bill Gyula neve. Nagy napra készülünk: Gyula bácsi koncertet ad Sárváron!

A magyar blueskirály újra itt…

Nádasdy-vár - 23:00

Tűzzsonglőrök, fényfestés és tűzijáték

Családi

Szent Iván éj estéjét tradicionálisan fényjátékok zárják országszerte. Idén tűzzsonglőr előadás, elképzelhetetlenül sokszínű fényjáték és tűzijáték várja közönségét. A tűzijátékot a vár északnyugati nagy bástyájáról lövik fel.

Legyen fény…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!