Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Amerikai históriák
Rock and Roll Fesztivál

2019. augusztus 30. péntek

Koncert

Egy régi kezdeményezést élesztünk újjá. A Rock and Roll szerelmeseit várjuk a várba augusztus utolsó péntek estéjén. A nyár érjen véget egy fergeteges bulival, ami után bátran elmondhatjuk: ezen a nyáron mindent láttunk.

Egy egyesülettel, a Wild Tigers csapattal közösen szervezzük ezt az estét. Egy sárvári közösségről van szó, melynek tagjai szeretik a rock and roll, rockabilly, psychobilly, punk és egyéb stílusban rokon zenét.

Itt lesz a rockabilly közösség legendás speakere, Kutya, aki kap egy mikrofont a kezébe és kommentál, folyamatosan szórakoztatja a vendégeket, ráhangolja a közönséget a következő fellépőre. Alap a humor és a jókedv.

A koncertek mellett átérezhetjük a rock and roll, a rockabilly életstílust is. Az Old Timer autók mellett a gyerekek beleülhetnek a pedállal hajtható minimobilokba. A nagy autók mellett pedig csodás fényképeket készíthetünk.

A helyszínen ismerhetjük meg a Rocket' Paprika Kustom Art művészeti irányzatot, mely az amerikai Kustom és a magyar népművészet keverékeként jött létre Bátor Norbert kezei alatt. A művész feleségével a hétköznapi tárgyakat varázsolja újra, hogy hangulatossá tegyék a minket körülvevő világot.

Emlékeket is magunkkal vihetünk a pénteki programról, de ruhákat, kiegészítőket is vásárolhatunk a rockabilly világából.

A nyár utolsó nagy buliján adjunk még egyet a jókedvnek a sárvári várban!

Rock and roll buli a sárvári várban

2019. augusztus 30. péntek

Nádasdy-vár - 18:30

Malek Andrea és a Happy Dixiland Band

Koncert

Az 1920-as évek Amerikájának hangulatát élhetjük át örökzöld slágerekkel, jól ismert zenékkel. A swing dallamok és Louis Armstrong zenéi mellett filmslágerek, a legütősebb dixieland számok vezetik be a nyár utolsó nagy partiját.

Minden korosztálynak…

Nádasdy-vár - 20:00

Red Roosters (rockandroll)

Koncert

A rock and roll partihoz a legjobb zenéket szolgáltatja a fiatal zenekar. Pörgős és lassú számok váltogatják egymást a koncerten, hogy a színpad előtt közösen vagy külön ropjuk a táncot. A legőrültebb dallamok a legkifinomultabb mozdulatokkal.

Több mint a kettőt jobbra, kettőt balra…

Nádasdy-vár - 21:30

Joe and the Rhythm Boys with Miss Stacey

Koncert

Többek közt June Carter és Johnny Cash számok dübörögnek a sárvári színpadról a Szlovániából érkező zenekar előadásában. Az 1950-es évek rockabilly zenéje semmi mással nem téveszthető össze. Szuper buli augusztus utolsó péntek estéjén.

Klasszikusok mindenkinek…

Nádasdy-vár - 23:00

The Fráters koncert

Koncert

A háromtagú zenekarban sárváriak is játszanak. Azt vallják magukról, hogy a bitangbilly műfajt űzik, másképp még rémes alakoknak is nevezik magukat. A zene a lényeg, mely igencsak jól szól majd most is a várudvaron augusztus utolsó péntek estéjén.

Az élet színpadán…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!