Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 22:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Közelgő programok

Nádasdy-vár Sárvár

Móra Ferenc: Rab ember fiai

Könyvtár

2019. augusztus 27. kedd 15:00

Kedvcsináló kedd

Ez is egy jó kis izgalmas olvasmány! Sok-sok furcsa névvel, egy súlyos bűnnel és egy kis szerelemmel, s mindez az 1600-as években Apafi Mihály erdélyi fejedelem uralkodása idején.

Olvassuk együtt!

Nyárvégi botforgatás

Nádasdy-vár

2019. augusztus 29. csütörtök 19:00

Táncbemutató

A sárvári civil szervezetek egyik legaktívabb csapata a mazsorettek. A botforgatók rendszeresen lépnek fel a városi rendezvényeken, így a Nádasdy-várban is, amit mindig nagy érdeklődés övez. Nyár végi bemutatójuk újabb lehetőség, hogy megnézzük őket.

Koreográfia, zene, közösség…

Amerikai históriák
Rock and Roll Fesztivál

Nádasdy-vár

2019. augusztus 30. péntek

Koncert

Egy régi kezdeményezést élesztünk újjá. A Rock and Roll szerelmeseit várjuk a várba augusztus utolsó péntek estéjén. A nyár érjen véget egy fergeteges bulival, ami után bátran elmondhatjuk: ezen a nyáron mindent láttunk.

Parti, parti, parti

Malek Andrea és a Happy Dixiland Band

Nádasdy-vár

2019. augusztus 30. péntek 18:30

Koncert

Az 1920-as évek Amerikájának hangulatát élhetjük át örökzöld slágerekkel, jól ismert zenékkel. A swing dallamok és Louis Armstrong zenéi mellett filmslágerek, a legütősebb dixieland számok vezetik be a nyár utolsó nagy partiját.

Minden korosztálynak…

Red Roosters (rockandroll)

Nádasdy-vár

2019. augusztus 30. péntek 20:00

Koncert

A rock and roll partihoz a legjobb zenéket szolgáltatja a fiatal zenekar. Pörgős és lassú számok váltogatják egymást a koncerten, hogy a színpad előtt közösen vagy külön ropjuk a táncot. A legőrültebb dallamok a legkifinomultabb mozdulatokkal.

Több mint a kettőt jobbra, kettőt balra…

Joe and the Rhythm Boys with Miss Stacey

Nádasdy-vár

2019. augusztus 30. péntek 21:30

Koncert

Többek közt June Carter és Johnny Cash számok dübörögnek a sárvári színpadról a Szlovániából érkező zenekar előadásában. Az 1950-es évek rockabilly zenéje semmi mással nem téveszthető össze. Szuper buli augusztus utolsó péntek estéjén.

Klasszikusok mindenkinek…

The Fráters koncert

Nádasdy-vár

2019. augusztus 30. péntek 23:00

Koncert

A háromtagú zenekarban sárváriak is játszanak. Azt vallják magukról, hogy a bitangbilly műfajt űzik, másképp még rémes alakoknak is nevezik magukat. A zene a lényeg, mely igencsak jól szól majd most is a várudvaron augusztus utolsó péntek estéjén.

Az élet színpadán…

Pálvölgyi M. Tamás kiállításmegnyitója

Galeria Arcis

2019. szeptember 08. vasárnap 11:00

Megnyitó

A vár kortárs galériájának őszi kiállítássorozatát filozófiai kérdéseket boncolgató festőművész tárlatával kezdjük. A válaszok egyirányba mutatnak, saját magunk is felelősek vagyunk életünkért

Képek és az élet…

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Tervezett és már megvalósult programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!