Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Nádasdy Príma Vista. I. Felvonás

2020. szeptember 27. vasárnap

Koncert

Klasszikus, jazz, népzenei programsorozattal várjuk közönségünket. Az élet nem állhat meg, az értékek bennünket építenek. Támogassuk művészeinket, segítsük hozzá gyermekeinket és önmagunkat szellemi javaink teljes megéléséhez.

El ne higgyük, hogy minden csoda csak három napig tart. Léteznek maradandó, sokszor hosszú éveket meghatározó művészeti élmények, melyek többet adnak a mindennapok apró színfoltjainál. A Köszönjük Magyarország program hatalmas kínálatából válogatva legutóbb a könnyűzenei színpadokat töltöttük meg zenével, az ősz változatos hangulatát követve most eljött a klasszikus, a népzenei műfaj kedvelőinek ideje. 

Terveink szerint a Nádasdy Príma Vista Fesztivál vasárnapjait gyermekeknek és felnőtteknek szóló folklór előadásokkal, komolyzenei koncertekkel, klasszikus zongorajátékkal, népzenével és néprajz előadásokkal töltjük meg. Gondoltunk a családokra, a magánzó és szingli vendégekre, a mindenhová együtt látogató párokra is. 

Népmese-bábjáték, gyermekkoncert, zongoraverseny, tánctanulás és néprajz előadás, népzenei koncert, operák a díszteremben. 

Vigyázzunk egymásra, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a vár kapui nyitva állnak Önök előtt! Önökért dolgozunk, ügyelünk a részletekre. 


A programot a Köszönjük, Magyarország támogatás keretében valósítjuk meg.

Nádasdy Príma Vista. I. Felvonás

2020. szeptember 27. vasárnap

Nádasdy Ferenc Múzeum - 14:00

Sütök neked hamuba sült pogácsát!

Gyerekprogram, Bábszínház

Vékony Brigitta és Németh Viktória járják az országot, és olyan meséket mesélnek, amiken még nagyanyáink nőttek fel, akkor még nem tévében, élő szóban hallgatva őket. Meséiket bábjátékkal egészítik ki.

Meseduó…

Nádasdy Ferenc Múzeum - 16:00

Garabonciás dallamok a Nádasdy-várban

Koncert, Gyerekprogram

A Garabonciás műsorai az ifjú és felnőtt közönséget is megérintik. Klasszikus és kortárs költők verseit zenésítik meg, ahogy még nem hallottuk. Népdalfeldolgozásaikban helyet kap a játékosság, a változatos hangszerelés.

Klasszikusok, kortársak…

A belépés díjtalan.

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!