9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva óráig

Programnaptár

Sárvári advent

Nádasdy-vár Sárvár

Mikulás, manók és a többiek

2021. december 03. péntek - december 05. vasárnap

Családi

Sok kisgyermek fog tollat vagy szól szüleinek, hogy kérjen valamit a Mikulástól. Egy régen vágyott játékot, egy kiskutyát, egy egyszarvút. Advent második hétvégéjén megérkezik a Mikulás is, mi pedig várjuk sok zenével, családias koncertekkel.

A város legszebb terére a Mikulás mellett koncertek is várják közönségüket. Jól ismert slágerek hangzanak fel az esti órákban. Egy kellemes esti sétához mi most kellemes esti zenét kínálunk pénteken. Szombaton érkezik a Mikulás sok jó és csintalan gyerek nagy örömére. Az adventi koszorú második gyertyáját is a Mikulás bácsi, a kis manók és a gyerekek közösen gyújtják meg egy nagy hohohohó kiáltás mellett. Vasárnap a múzeumban a falak között élő kismanókat kell kiszabadítani.

Második adventi hétvége és Mikulás Sárváron

2021. december 03. péntek

Posta tér - 18:30

Hegedűs Bori Acoustic Trio koncert

Koncert

Az ifjú zenei tehetség, Hegedűs Bori másik két kiváló zenésszel érkezik hozzánk, hogy ismert pop, rock és jazz-slágereket játsszon nekünk az adventi színpadon. Az elsuhanó pillanatokat hozzák vissza nekünk, így karácsony előtt.

Pillanatok…

Posta tér - 20:00

Streisand dalok Esztertől

Koncert

Az amerikai jazz, musical és pop legjobb zenéi csendülnek fel Tátrai Esztertől és zenekarától. Miközben a zenét hallgatjuk, már az első hangoknál megértjük, miért szerepel a címben utalás Barbra Streisandra. Már most várjuk a koncertet.

Hangok…

2021. december 04. szombat

Posta tér - 16:00-19:00

Érkezik a Mikulás

Családi

A Mikulás mindig odaér mindenhová. Bármennyi kívánságot is kell teljesíteni, mindig mindenkire van egy kis ideje. Sárvárra is minden évben megérkezik, munkáját pedig sok manó segíti. Idén sem lesz másképp, a Mikulás újra a város vendége.

Mikulás…

2021. december 05. vasárnap

Nádasdy Ferenc Múzeum - 14:00-17:00

Szabadítsuk ki a manókat! Múzeumi szabadulóvár

Évekkel ezelőtt a vár manói már megmutatták magukat. Meséltek mindennapi életükről a falak között, bemutatták rokonaikat, barátaikat. Most egy izgalmas játékra hívnak minket, mely igazi kaland gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Manók…

A belépés díjtalan.

További adventi programok:

2021. november 26. péntek - november 28. vasárnap

Az év utolsó hetei már az ünnepről szólnak. Készülünk a karácsonyra, belül, a szívünkben és kívül, hogy néhány napra átadjuk magunkat egy leírhatatlan érzésnek. Egy érzésnek, hogy nem vagyunk egyedül, mert valaki vigyáz ránk.

Még további 3 program lesz a rendezvényen.

Fények…

2021. december 10. péntek - december 12. vasárnap

Advent harmadik hétvégéjén karácsonyi dallamok, magyar népdalok, hazai és nemzetközi slágerek egyaránt felhangzanak a színpadon. A gyerekeket pedig meseelőadás és mézeskalácsházikó díszítés várja. Közeledik karácsony napja, idézzük fel saját emlékeinket.

Még további 4 program lesz a rendezvényen.

Napok…

2021. december 17. péntek - december 19. vasárnap

Közeledik az ünnep, karácsony ünnepe. Krisztus születésének ünnepe. A fény áttöri a sötétséget, a fény elhozza a reményt. Karácsony mindannyiunk ünnepe, amikor tele várakozással fordulunk az elkövetkező napok elé.

Még további 4 program lesz a rendezvényen.

Türelem…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!