Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 22:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Gyerekjuniális 2019

2019. június 02. vasárnap

Vágj bele!, Gyerekprogram, Családi

Képzelj el egy vidámparkot a várban, ami műsorok mellett más érdekes látnivalókat is tartogat. Ez a nap tényleg a játéké. A helyszín pedig az udvar, a várkert, a folyosó, az aula, a váralja. Minden macskakőnyi terület és bokor, ami játéknak látszik és megmozgatja a gyerekek fantáziáját.

A gyermek juniálison egy teljes délutánon át várjuk a szórakozni vágyó fiatal és idősebb látogatóinkat.

2019. június 02. vasárnap

Nádasdy-vár - 14:00-20:00

Játékokkal teli vár

Gyerekprogram, Játszóház

Óriás játékok, vidámpark, játékmesterek várják a gyerekeket az idei gyerekjuniálison. Igyekeztünk egy klasszikus játékkínálatot összehozni, ahol a legkisebbektől a kamaszokig mindenki talál magának elfoglaltságot.

Játsszunk együtt!

Nádasdy-vár - 15:00

Kerekerdő barangoló

Vágj bele!, Gyerekprogram

A Tündérkert Daloló műsor tavaly is nagy siker volt. A gyerekek el sem akarnak szakadni a bábos, zenés, interaktív programtól. H. Szabó Andrea tökéletesen ért a gyerekek nyelvén. Kedves és nagyon dallamos műsort hoz magával.

Tündérkert és Meskete

Nádasdy-vár - 16:00

Irány a cirkusz!

Színház, Gyerekprogram

A cirkusz megmozgatja a gyermekközönséget. Az a ráadás, hogy nekik tapsol majd a publikum. A produkció szándékosan kerül a Nádasdy-vár nagyszínpadára, sok gyermek álma a világot jelentő deszkákra állni.

Csak tessék, csak tessék! Világszám!

Nádasdy-vár - 17:00

Pengetős Trió

Koncert, Gyerekprogram

Berta Alexandra és a Pengetős Trió művészi előadásukkal a népzene rakoncátlan dallamait simítják a gyerekek elé, legyenek azok tipegők, vagy már jócskán hangoskodók. A citera, a tambura, a koboz és az emberi hang. Minden, ami kell.

Közös zenélés...

Nádasdy-vár - 18:30

Süsü a sárkány!

Színház, Gyerekprogram

A Süsü, a sárkány legendája lett több generációnak. Ma sem szeretnénk megfeledkezni Csukás István hőseiről. Idén élődarabos színelőadás formájában kap helyet a mese a gyerekjuniális napján. A darab egyedülálló az országban.

Zenés mesejáték a színpadon...

Nádasdy-vár - 20:00

Budapest Funk Nu-Jazz Orchestra

Koncert

A gyerekjuniális befejezésénél azért a felnőtteknek is kijár egy kis felhőtlen szórakozás. Amíg a gyerekek még a játékok körül forognak, lássuk a Nádasdy-vár színpadán a Budapest Funk Nu-Jazz zenekarát. Bulizene lesz, mozgós, pörgős, funkys!

Ami a jóba belefér…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!