Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 22:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Program

Nádasdy-vár Sárvár

Családi farsang

2019. február 24. vasárnap

Gyerekprogram, Családi

Vasárnapi programra várjuk a felnőtteket és a gyerekeket egyaránt. A farsang a bolondozás ideje is, amikor néha úgy érezzük a feje tetejére áll a világ. Programjainkkal ezt az érzést is szeretnénk visszaadni.

A játszóház nemcsak a legkisebbeket varázsolja el, hanem szüleiket is. A tudomány mutatkozik be a legjátékosabb formában. Bonyolult természeti törvényeket értünk meg egycsapásra. Ha kedvünk tartja, nemcsak nézhetjük a kísérleteket, hanem részt is vehetünk benne. Lesz rakétakilövő is!

A fordított világ egyik izgalma, amikor az állatok úgy viselkednek, mint az emberek. Egy tanulságos mese segít bennünket eligazodni a világban. Úgy nevetünk és izgulunk, hogy észre sem vesszük, rólunk szól a történet. Bábelőadás mindenkinek.

A múzeumi koncertre Kárpátaljáról hívtuk a Kovács családok. Minden családtag játszik hangszeren. A tehetségek mutatja, hogy Dani a Fölszállott a páva döntőjéig jutott. Szívből jövő zenét hallgathatunk a vasárnap zárásaként.

Farsang a sárvári Nádasdy-várban

2019. február 24. vasárnap

Nádasdy-vár - 10:00-18:00

Furfangos csudavilág. Játszóház

Gyerekprogram, Játszóház

Közhírré tétetik, hogy a sárvári publikum elé táratik a Játékos Tudomány Társulat furfangos játékparkja. Egyetlen nap mindenki számára elérhető és kipróbálható játékeszközök, szabad bámészkodás és jó szórakozás a Nádasdy-várban.

Esztelen és eszes találmányok…

Nádasdy-vár - 16:00

Farsang a Kerekerdőben

Gyerekprogram, Bábszínház

Klasszikus bábelőadás óvodás és kisiskolás gyerekek részére a Nádasdy-vár kamaratermében. A farsangi időszak legszínesebb programjai mindig a gyerekeké. A Budai Bábszínház előadását egyaránt imádni fogják kicsik és nagyok.

Mesedarab ajánló…

Nádasdy Ferenc Múzeum - 17:30

Koncert virtuózokkal és őszinte hittel…

Koncert, Családi

A kárpátaljai Kovács család ismerős lehet a zenekedvelő közönség számára. Kovács Dániel a Szászcsávási hegedűmuzsika által a Felszállott a páva döntőjéből, Kovács Erika a Credo együttesből. Együtt zenélnek szülők és gyerekek, hisz ők egy család.

Családi koncert a tiszta dallamért…

Tetszett a cikk? Ossza meg másokkal is!

Egy megosztással munkánkat is segíti. Köszönjük!

Vissza

A Nádasdy Kulturális Központ a programváltoztatás jogát fenntartja.

Programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!