Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Néptánc

Nádasdy-vár Sárvár

A világ minden tájáról - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek

Koncert, Néptánc

A város egyik legerősebb hagyománya a Nemzetközi Folklórnapok, mely nagyszabású fesztiválnyitóval veszi kezdetét. Nemcsak Európából, hanem más földrészekről is érkeznek néptáncosok, hogy bemutatkozzanak Magyarország egyik legrégibb fesztiválján.

Tánc a világ körül…

Országok táncai. Nyitógála

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek 17:20

Megnyitó, Néptánc

A 39. Nemzetközi Folklórnapok nyitó gáláján a sárvári néptáncosokon kívül külföldi vendégeink is fellépnek. Bemutatkozó táncukkal és zenéjükkel adják meg a következő napok alaphangulatát. Kilenc nemzet fogadta el meghívásunkat.

Forgatag…

Mexikó és Csehország táncol

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap 19:00

Néptánc, Táncbemutató

Két ország mutatkozik be a városfesztivál negyedik napján. A két főváros távolsága közel tízezer kilométer, de a tánc közelebb hozza egymáshoz a távoli kultúrákat. Így lesz ez a folklórfesztivál vendégeinek fellépésével a város ünnepén.

Távolból közelre…

Ez a tánc még jár nekem - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 20. kedd

Néptánc, Népzene

Ahogy minden hosszú út az első lépéssel kezdődik, úgy minden nagy találkozás egyszer véget ér. A Sárvár 50+ és a 39. Nemzetközi Folklórfesztivál fantasztikus napokat maga után tudva egy hatalmas tánccal ér véget. Gála, tűzijáték és táncház.

Tánc, tánc, tánc…

Folklórgála

Posta tér

2019. augusztus 20. kedd 18:00

Néptánc, Népzene

Hagyományainknak megfelelően a nemzeti ünnepen kerül sor a 39. Nemzetközi Folklórnapok gálájára, melyen a sárvári együtteseken kívül a meghívott országok néptáncosai is fellépnek. Tíz ország együttesei mutatják be legszebb műsorukat.

Néptáncgála…

Nemzetközi táncház

Posta tér

2019. augusztus 20. kedd 23:15

Néptánc, Népzene

Kilenc nemzet részvételével össznépi táncházzal zárjuk az év legnagyobb rendezvényét, a város hatnapos fesztiválját. Az alaplépéseket mindannyian ismerjük, ezért bármikor csatlakozhatunk a körhöz. Egy kis cifrázás és a tánc ördögei lehetünk.

Jókedv és tánc…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!