Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert a mai napon

Nádasdy-vár Sárvár

Dalárda – református kamarakórus

Posta tér

2018. december 19. szerda
18:00

Koncert

A Dalárda közel két évtizede lép fel a város rendezvényein. Hangszeres kísérettel, kánonban és két szólamban egyaránt énekelnek. Adventi előadásukon keresztyén éneket hallhatunk, hogy közösen érezhessük át az adventi várakozás örömét.

Karácsonyi énekek...

Válasszon programot!

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

Napfény Dal- és Tánccsoport

Posta tér

2018. december 20. csütörtök 18:00

Koncert

Az egy évtizedes múltra visszatekintő bejcgyertyánosi együttes a fesztiválok rendszeres fellépője. Karácsonyi műsorukba többek közt amerikai stílusú, részben maguk által fordított dalokat és magyar előadók ünnepi slágereit válogatták be.

Ünnepi dalok...

That's Right Baby - Rockabilly show

Posta tér

2018. december 20. csütörtök 19:00

Koncert

A szombathelyi rockabilly és rock’n roll zenekar megidézi az 50-es, 60-as évek hangulatát. A háromfős csapat ének-gitár, nagybőgő, dob felállásban szólaltatja meg a stílus fénykorának dalait. Dinamikus koncert, sodró koncert az adventi téren.

Retro koncert...

Angelicus kórus

Posta tér

2018. december 21. péntek 16:00

Koncert

A Szent László Katolikus Általános Iskola alsó tagozatos diákjai alkotta kórus az egyházi énekek mellett megzenésített versekkel, gyermekdalokkal szórakoztatják a közönséget. A tiszta gyermeki hang minden szívet megmelegít szenteste előtt.

Gyermeki hangok...

Ferenczi György és a Rackajam

Posta tér

2018. december 22. szombat 19:30

Koncert

Érzések és stílusok találkoznak, amikor az együttes fellép a színpadra és nekikezd a muzsikának. Jól megfér egymás mellett, sőt egymást hangolják egyre magasabbra a magyar kultúra örökbecsűi és a rock and roll forradalom. Stílus a javából!

Petőfi és Hendrix…

Csendes éj

Posta tér

2018. december 23. vasárnap 17:30

Koncert

A Csendes éj – acapella koncert a Windsingers acappella együttes öt szikrázóan tehetséges fiatal énekesétől nem kevesebb, mint a dzsessz százéves történetének időutazása, kizárólag az emberi hang segítségével. Zenetörténet a javából.

Adventi dzsessz…

Zanzibár. Karácsonyi koncert

Posta tér

2018. december 23. vasárnap 19:30

Koncert

Az adventi programsorozat zárásaként igazi meglepetéssel készülünk. Elfogadta meghívásunkat a Zanzibár együttes, mely ismert dalait áthangszerelte, hogy közösen éljük át a Szenteste előtti nap izgalmát és örömét.

Szól az advent…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!