Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

Sárvár50! Ünnepi hangulatban

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő

Koncert, Gyerekprogram, Családi, Néptánc

Ötven évvel ezelőtt a várossá avatás napján megtelt a sárvári Kossuth tér és környéke. Fél évszázaddal később, 2018-ban hasonlóképp hatalmas bulival várunk mindenkit. És még egy rangadót is megismétlünk. Helyszínek Posta tér és a Sporttelep.

Töltsük közösen a napot…

Kanta Judit és zenekara - gyerekműsor

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 17:00

Koncert, Gyerekprogram

Ezek a mai gyerekek! Szokták mondani. Olyanok, mint mi voltunk. Szeretik a játékot, az éneket és a táncot. Kanta Judit is ezt vallja. Műsorával nemcsak a gyerekeket szólítja meg, hanem szüleiket és nagyszüleiket egyaránt.

Enyedi Ágnes és a Magos együttes

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 19:00

Koncert, Népzene

A népdalok egyik legjobb ismerője, előadásának érző mestere Enyedi Ágnes zenekarával a Kárpát-medence legszebb dallamait mutatja be. Az erdélyi gyökerű énekes magával ragadó előadásával méltó része a város születésnapi ünnepségsorozatának.

Magna Cum Laude

Posta tér

2018. augusztus 20. hétfő 21:00

Koncert

Egyik albumuk címe: Csak ülünk és zenélünk. Ennél jóval többről van szó, amit Sárváron meg is mutat a zenekar. Hatalmas koncerttel köszönti a közönséget a város születésnapján. A zenekar fellépését követően kezdődik a tűzijáték.

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!