Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert a mai napon

Nádasdy-vár Sárvár

Bekötött szemmel. Rózsabors húsvéti koncert

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. április 19. péntek
18:00

Koncert, Családi

A múzeum dísztermi koncertjének témája a húsvét, a tavasz, a megújulás öröme. Idén húsvétkor a Rózsabors zenél a sárváriaknak, megnyitva az ünnepi hétvége programsorozatát. Zenés-verses műsoruk élmény családoknak, gyerekeknek és felnőtteknek.

Tavasz szökkenő csukott szemmel…

Válasszon programot!

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

Új zenei sorozat indul!
A Random Jazz

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. április 27. szombat 18:30

Koncert

Sárvár zenei élete a nappalok és éjszakák izgalmas egyvelege. Aki keres, az talál, így eljutunk a rétegzenétől a nagy tömegeknek szóló slágerzenéig, miközben helyszínről helyszínre látogathatunk. Most jöjjön az Ektár jazz zenekar.

Random Jazz…

Éneklő Ifjúság 2019-ben is Sárváron

Szent László templom

2019. április 29. hétfő 09:30

Koncert

Éneklő Ifjúság Kórustalálkozót rendezünk a Szent László templomban. A találkozón hat kórus vesz részt. A sárvári csapatok mellett Vép is képviselteti magát. Április utolsó hétfőjén gyermekhangtól zeng a Szent László templom.

Iskolás kórusok Sárváron…

Évadnyitó előmajális.
Itt lesz Tátrai Tibor is

Nádasdy-vár

2019. április 30. kedd 18:00-23:59

Koncert

2019 szabadtéri programjainak nagy nyitó napjára három koncertre várunk mindenkit a várba. Prokofjev zenekar, Tátrai Tibor és a Jazztelen, Exxxtra Blues Band. Hideg ital és talponálló kaja, haverok, jó hangulat – mi kell még?

Évadnyitó a kinti deszkákon…

Kellene Kis Kert

Nádasdy-vár

2019. május 10. péntek 18:30

Koncert

A Vaskörút programját a szombathelyi banda nyitja. A Kellene Kis Kert játszik funky, gipsy, népzenei, balkáni talpalávalót instrumentálisan, egy tényleg képlékeny és sokszor erős hangulattal megszőtt világot elénk tárva.

A jó zene jó…

Vaskörút 1.

Nádasdy-vár

2019. május 10. péntek - május 11. szombat
18:30

Koncert

A Vaskörút 1. keretében két estén keresztül nyolc Vas megyei rockzenekar mutatkozik be a sárvári közönségnek. Régóta készülünk erre az alkalomra, és nem félünk attól, hogy évente ne jönne össze egy újabb fergeteges társaság.

Lassan már történelem…

Dandy’s Emlékzenekar

Nádasdy-vár

2019. május 10. péntek 20:00

Koncert

A sárváriak nehezen tudnák elképzelni, hogy az egykori Dandy’s zenéje nélkül fusson le egy helyi zenetörténelmet éltető rendezvény. A 37 éve megszűnt Dandy’s nyoma mélyen él a város zenei életében. A Vaskörúttal rájuk is emlékezünk…

Ami a csövön kifér…

That’s right Baby

Nádasdy-vár

2019. május 10. péntek 21:30

Koncert

Szombathely Rock and roll bandája másodszor Sárváron! Mikor utoljára nyomták a rockabillyt, rém hideg volt a postatéren. Most megmutatják a vár színpadán, milyen az, amikor igazán pezseg a vér! A Vaskörút folytatódik!

Rock and roll a színpadon…

Lost Dreams

Nádasdy-vár

2019. május 10. péntek 23:00

Koncert

A répcelaki trash metál zenekar dallamos rockját már hallhattuk a vár koncert pincéjében. Most szabadtérre költöznek a fiúk. A Vaskörút nagy színpadán ők zárják hagyományteremtő programunk péntek estéjét.

Első záróbuli…

Bagatell koncert

Nádasdy-vár

2019. május 11. szombat 18:30

Koncert

A szombathelyi zenekar nem először tesz látogatást a Nádasdy-várban. Tavaly a Zenekompót hetében ismerkedtek a sárvári közönséggel, és hagytak maguk után maradandó jókedvet. Most újrakezdjük.

Ismétlés a buli alapja…

B.A.D.

Nádasdy-vár

2019. május 11. szombat 20:00

Koncert

A vas megyei klasszikus grunge képviselője a B.A.D. zenekar lesz, akinek tagjai több, mint húsz éve aktívan zenélnek. Dalaikra az elvontság jellemző és a sötétebb dallamvilág, nagy hatással volt rájuk a seattle-i grunge bandák munkássága.

Grunge a várban..

Gargantua a Vaskörúton

Nádasdy-vár

2019. május 11. szombat 21:30

Koncert

A Gargantua is olyan zenekar, amit Sárváron bemutatni sem kell, hiszen velünk ünnepelték tavaly a város születésnapját, és belopták magukat a szívünkbe. A zenekar lendületének és jókedvének a Vaskörúton sem lehet majd ellenállni.

Hozd be a fényt…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!