Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Családi

Nádasdy-vár Sárvár

A csillagos ég alatt. Szent Iván éj és Deák Bill

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 14:00-23:59

Vágj bele!, Koncert, Gyerekprogram, Családi

Koncert, főzőshow, biciklishow, szabaduló szobák sora, űrutazás ültünkben, kincskeresés, ugrálóvár, gyerekműsor, múzeumi túra, sőt kabaréelőadás lesz a Szent Iván éj sárvári kínálatában. A partit tűzijáték zárja. Deák Bill koncertje után.

Csillagles…

Udvari játékok, kézművesség, szabadulószobák

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 14:00-20:00

Gyerekprogram, Családi

Légvárak, csúzdák és hinták mellett sok-sok játék, illetve játszósarok várja a családokat. Kirakodóvásárunk idén igazán interaktív lesz, hisz mindent, amit kapni lehet, azt elkészteni is segítenek meghívott iparművészeink.

A Sétáló Chaplin és a fazekaskorong…

Kincskereső játék titkos helyeken

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 15:00-18:00

Gyerekprogram, Családi

A titok addig titok, míg nem derítünk rá fényt. Addig viszont hosszú utat lehet megtenni, bejárni termeket, felmenni csigalépcsőn, utána a kiállításon át a kazamatába. Egyre közelebb kerülünk a megoldáshoz és egyre több titokra derül fény.

Titkok titka…

Csillagszekér Planetárium

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 16:00-22:00

Gyerekprogram, Családi

A torony mellett a tudományok, csillagok iránt érdeklődő és szórakozást sem megvető felnőtteket és gyerekeket várjuk. A Csillagszekér Planetárium azonban repülőgép makett építést és meteorit simogatót is kínál rengeteg programja között.

Planetárium…

Gastro Stand Up Serényi Zsolttal és kuktájával

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 17:00-18:20

Családi

Idén végre együtt főzhetünk és nevethetünk a Tetovált Séffel, Serényi Zsolttal, illetve eszement kuktájával, Vajtó Lacival. És nem csak főzni, hanem grillezni is fogunk, hiszen Zsolt grilljei kihagyhatatlanok!

A grillen túl…

Triál Show a várudvaron

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 18:00

Családi

Mi kell egy igazán izgalmas akrobatikával tűzdelt show-műsorhoz? Két kerék és néha négy! Parkour, freerun és biciklis akciók, amelyeket kár lenne kihagyni. Az extrém sportok szerelmeseinek ajánljuk a programot.

Extrém…

Tűzzsonglőrök, fényfestés és tűzijáték

Nádasdy-vár

2021. június 26. szombat 23:00

Családi

Szent Iván éj estéjét tradicionálisan fényjátékok zárják országszerte. Idén tűzzsonglőr előadás, elképzelhetetlenül sokszínű fényjáték és tűzijáték várja közönségét. A tűzijátékot a vár északnyugati nagy bástyájáról lövik fel.

Legyen fény…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!