Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Családi

Nádasdy-vár Sárvár

Filmvetítések az 1. bástyában

Nádasdy-vár

2019. július 26. péntek - július 27. szombat

Családi, Filmvetítés

Két napra mozit csinálunk a kazamatából. Ez látványos lesz, öt pontos hangzással, nagy kivetítővel és persze retro és mai filmkínálattal. A hűvös miatt is érdemes leereszkedni a kazamatába, de most még plusz látnivalót is kapunk az ódon falak mellé.

Műsorkínálat a Kaza-moziban!

Történelmi csörte - Bíbor péntek

Nádasdy-vár

2019. július 26. péntek 18:00-23:00

Vágj bele!, Családi

Péntek délután belecsapunk a Történelmi Csörte sűrűjébe. Mesterségek udvara, pódiumbeszélgetés Cselenyák Imrével Pusztai Andreával, Szélesi Sándorral; Előadás Arany János koráról Cselenyák Imrével, és lesz régizene: A mecénás Mediciről.

Főszerepben a bíbor…

Történelmi Csörte - Fehér-szombat

Nádasdy-vár

2019. július 27. szombat 15:00-23:00

Vágj bele!, Családi

Író-olvasó találkozók, vetélkedők, középkori játékok, hagyomány-őrző bemutatók, regények és filmek minden mennyiségben a Történelmi Csörte szombatján a Nádasdy-várban. Még csak most jön a java!

A fehér – minden, ami romantika

Vetélkedő a pódiumon – Nem ér a nevem!

Nádasdy-vár

2019. július 27. szombat 17:00

Vágj bele!, Családi

Két vetélkedő azonos tematikában, de más-más résztvevőkkel. Mi kárörvendő nézők ezúttal átvesszük az írók helyét, és egészen mulatságos helyzetbe is keverhetjük őket. Lesznek próbatételek, találóskérdések és felelsz vagy merszek játék!

Ki mer ma?

A meglepetések napja - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 17. szombat

Koncert, Családi

A pohár oldalára kiült hideg vízpárához érve tudjuk, hogy alig néhány pillanat múlva a finom ital már száguld lefelé a torkunkon. Egy nagy sóhaj, és tudjuk, nem kell ennél több a nyári melegben. Így képzeljük el ezt a napot koncertekkel és tánccal.

Programok kortyonként…

Játszóház

Posta tér

2019. augusztus 17. szombat 14:00-20:00

Gyerekprogram, Családi, Játszóház

Tudományos játszóház, ahol még a felnőttek is lefoglalják magukat? Jó néhány előfordul ilyen az országban, de csak kevesen vállalkoznak a kitelepülésre. Mi kis túlzás nélkül levadásztuk a legvagányabbat Magyarországon.

Csupa csoda masina…

A csillagos ég alatt - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap

Koncert, Családi

Ezen a különleges estén a szabad ég alatt szólókoncertre és könnyűzenei együttesek fellépésére is sor kerül. A folklórnapok keretében két ország mutatkozik be, de tűzzsonglőrök bemutatóját szintén megcsodálhatjuk. A napot bulival zárjuk.

Mindent bele…

Mediterrán hangulat - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 19. hétfő

Koncert, Családi

Hallgatjuk a zenét egész este és otthon érezzük magunkat. Stílusok változnak, tempók gyorsulnak, majd lassulnak. Ülünk a padon, a széken, állunk a tömegben, tapsolunk, egyet csettintünk. Jó kedvünk van, mert együtt vagyunk. Ez az este üzenete

Közösen együtt…

Tűzijáték

Posta tér

2019. augusztus 20. kedd 23:00

Családi

Nemzeti ünnep, folklórgála, nyári fesztivál nem képzelhető el tűzijáték nélkül. A rakéták színei számunkra nemcsak az ünnepet jelképezik, hanem a nyári programkínálat sokszínűségét is. A nyár még nem ért véget, de a város ünnep a végéhez közeledik.

Minden színben...

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!