Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Gyerekprogram

Nádasdy-vár Sárvár

Savaria Brass gyerekkoncert

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat 16:00

Koncert, Gyerekprogram

Komolyzenei hétvégénk első koncertjét a gyerekeknek ajánljuk. A Savaria Rézfúvós Együttes előadásában a zene történetének legizgalmasabb és egyben legviccesebb megállóival ismertetik meg a gyerekeket.

Nem komolyan…

Talamba Ütőegyüttes

Nádasdy-vár

2019. május 26. vasárnap 16:00

Koncert, Gyerekprogram, Családi

Zenei hétvégénk vasárnapján is válogathatunk a zenei programok között. A hangszerbemutatóval egybekötött Talamba koncertet kifejezetten családoknak ajánljuk. A gödöllői zenekar Európa-szerte kedvelt produkciója most Sárváron kerül bemutatásra.

Ritmustanulmányok és játék

Gyerekjuniális 2019

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap

Vágj bele!, Gyerekprogram, Családi

Képzelj el egy vidámparkot a várban, ami műsorok mellett más érdekes látnivalókat is tartogat. Ez a nap tényleg a játéké. A helyszín pedig az udvar, a várkert, a folyosó, az aula, a váralja. Minden macskakőnyi terület és bokor, ami játéknak látszik és megmozgatja a gyerekek fantáziáját.

Nem csak gyerekeknek...

Játékokkal teli vár

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 14:00-20:00

Gyerekprogram, Játszóház

Óriás játékok, vidámpark, játékmesterek várják a gyerekeket az idei gyerekjuniálison. Igyekeztünk egy klasszikus játékkínálatot összehozni, ahol a legkisebbektől a kamaszokig mindenki talál magának elfoglaltságot.

Játsszunk együtt!

Kerekerdő barangoló

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 15:00

Vágj bele!, Gyerekprogram

A Tündérkert Daloló műsor tavaly is nagy siker volt. A gyerekek el sem akarnak szakadni a bábos, zenés, interaktív programtól. H. Szabó Andrea tökéletesen ért a gyerekek nyelvén. Kedves és nagyon dallamos műsort hoz magával.

Tündérkert és Meskete

Irány a cirkusz!

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 16:00

Színház, Gyerekprogram

A cirkusz megmozgatja a gyermekközönséget. Az a ráadás, hogy nekik tapsol majd a publikum. A produkció szándékosan kerül a Nádasdy-vár nagyszínpadára, sok gyermek álma a világot jelentő deszkákra állni.

Csak tessék, csak tessék! Világszám!

Pengetős Trió

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 17:00

Koncert, Gyerekprogram

Berta Alexandra és a Pengetős Trió művészi előadásukkal a népzene rakoncátlan dallamait simítják a gyerekek elé, legyenek azok tipegők, vagy már jócskán hangoskodók. A citera, a tambura, a koboz és az emberi hang. Minden, ami kell.

Közös zenélés...

Süsü a sárkány!

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 18:30

Színház, Gyerekprogram

A Süsü, a sárkány legendája lett több generációnak. Ma sem szeretnénk megfeledkezni Csukás István hőseiről. Idén élődarabos színelőadás formájában kap helyet a mese a gyerekjuniális napján. A darab egyedülálló az országban.

Zenés mesejáték a színpadon...

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!