Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

Géniuszok több tételben

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. július 20. szombat 19:00

Koncert, Tárlatvezetés

Rozmán Lajos, Sárvár díszpolgára, a Metrum Ensemble együttes és a Ma’mint’Ti Színjátszó Csoport előadásához a kiállítások adják az ihlető forrást. A tárgyak szépségét a zene és a mozgás emeli ki, miközben megérint minket az élet múlandósága.

Évszázadok hullámain…

A MECÉNÁS - Lorenzo Medici 570.

Nádasdy-vár

2019. július 26. péntek 20:00

Koncert

570 éve született. E korai itáliai reneszánsz korszak irodalmának gyöngyszemeiből válogat A MECÉNÁS című koncert, mely liturgikus és templomi hangulathoz illeszkedő világi zenéket tartalmaz. Íme az áhítat ereje, Toscana és a reneszánsz életérzés!

Custos Consort koncert

Vármeeting 2019

Nádasdy-vár

2019. augusztus 01. csütörtök - augusztus 03. szombat

Koncert

Augusztus első hétvégéje ismét a motorosoké a várban. Minden este ismert zenekarok gondoskodnak a hangulatról. A 18. Vármeetingen fellépnek a magyar rock sztárjai. A felvonuláson pedig üzem közben csodálhatjuk meg a motorcsodákat.

Nemcsak motorosoknak...

Karthago

Posta tér

2019. augusztus 15. csütörtök 21:00

Koncert

Az idei évben 40 éves Karthago zenekar az Együtt 40 éve koncertturné keretében érkezik el Sárvárra. Magyarország legendás rock zenekara négy évtizede nagy lelkesedéssel szórakoztatja az igényes rock szerelmeseit.

Ugye eljössz még….

A világ minden tájáról - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek

Koncert, Néptánc

A város egyik legerősebb hagyománya a Nemzetközi Folklórnapok, mely nagyszabású fesztiválnyitóval veszi kezdetét. Nemcsak Európából, hanem más földrészekről is érkeznek néptáncosok, hogy bemutatkozzanak Magyarország egyik legrégibb fesztiválján.

Tánc a világ körül…

Magyar Dudazenekar

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek 17:00

Koncert

Legalább nyolc dudás lesz a színpadon, hogy megadják egy olyan est alaphangulatát, amikor a világ minden tájáról érkeznek táncosok és együttesek. A zenekar a fesztiválok kedvenc együttesei közé tartoznak. Játékukkal ámulatba ejtik a közönséget.

Dudaszóval kezdjük…

Folkfonics

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek 21:30

Koncert

Lemezbemutató koncerttel érkezik Sárvárra a három évvel ezelőtt alakult zenekar. Első lemezükön a magyar irodalom remekeit és a népzenei dallamvilágot dolgozzák fel, hozzák egymással teljes harmóniába egyedi hangzásvilágot teremtve.

Hagyomány hangszerelve…

Ataru Taiko, a japán dobszínház

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek 22:30

Koncert

A csoportos dobolás mesterei mutatják be a japán kultúra egy szeletét. Lendületes, látványos koreográfiával kísért fellépéseik mindig hatalmas tapsot váltanak ki a közönségből. A zenekar közel másfél évtizedes múltra tekint vissza.

Dobpergés…

Zoord koncert

Posta tér

2019. augusztus 16. péntek 23:30

Koncert

A moldvai csángó dallamvilág csendül fel a színpadról. A zenekar nemcsak a hazai közönség előtt ér el sikereket, hanem nemzetközi fellépésein is. A siker titka nem más, mint egy dob, egy hegedű és egy doromb. Szerepet kap még a furulya és az ének.

Inspiráció…

A meglepetések napja - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 17. szombat

Koncert, Családi

A pohár oldalára kiült hideg vízpárához érve tudjuk, hogy alig néhány pillanat múlva a finom ital már száguld lefelé a torkunkon. Egy nagy sóhaj, és tudjuk, nem kell ennél több a nyári melegben. Így képzeljük el ezt a napot koncertekkel és tánccal.

Programok kortyonként…

Palya Bea koncert

Posta tér

2019. augusztus 17. szombat 19:00

Koncert

Palya Bea teljes zenekari felállásban ad koncertet a Posta-téren. Saját ihletésű dalaival mesés utazást ígér a világ, a lélek, szív fájdalma és boldogsága körül. A 16 éves kora óta zenélő, kalandos zenei pályát befutott énekesnő lemezbemutató koncerttel készül…

Hazatalálok…

Szarka Tamás és a Ghymes

Posta tér

2019. augusztus 17. szombat 21:00

Koncert

Szarka Tamás és Szarka Gyula zeneszerzők közös alkotása a Ghymes együttes, mely magyar és közép-kelet-európai népzene, népdalkincseket őrző és átörökítő, modern és egyszerre nagyon régi zenét ápol.

Az átörökítő zene…

A csillagos ég alatt - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap

Koncert, Családi

Ezen a különleges estén a szabad ég alatt szólókoncertre és könnyűzenei együttesek fellépésére is sor kerül. A folklórnapok keretében két ország mutatkozik be, de tűzzsonglőrök bemutatóját szintén megcsodálhatjuk. A napot bulival zárjuk.

Mindent bele…

Kökény Attila koncertje

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap 18:00

Koncert

Az énekes, akinek hangja mindenkiből elismerést vált ki, sárvári fellépésére természetesen saját dalaival érkezik. A könnyűzenei világban egy évtizede stabilan jelenlévő Kökény Attila maga írja számait, sőt a hangszerelésben is részt vállal.

Egyéni hang…

Kiscsillag

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap 20:00

Koncert

A zenekar stílust teremtett. Koncertjüket egy nyári este hallgatni a csillagos ég alatt igazi élmény. A szövegek sok mindenre figyelmeztetnek minket, de erről inkább majd másnap beszéljünk. A stílus visz mindent, melyre annyira jó odafigyelni.

Zene és zene…

AB/CD

Posta tér

2019. augusztus 18. vasárnap 22:30

Koncert

Fantasztikus színpadi látványvilággal és a legjobb zenével érkezik a nyári fesztiválra az AC/DC tribute zenekara. Minden a showt szolgálja, a fények, a lézerek. A legfontosabb azonban a hang, ami a legszebb emlékeinket idézi fel.

Minden együtt…

Mediterrán hangulat - Sárvár 50+

Posta tér

2019. augusztus 19. hétfő

Koncert, Családi

Hallgatjuk a zenét egész este és otthon érezzük magunkat. Stílusok változnak, tempók gyorsulnak, majd lassulnak. Ülünk a padon, a széken, állunk a tömegben, tapsolunk, egyet csettintünk. Jó kedvünk van, mert együtt vagyunk. Ez az este üzenete

Közösen együtt…

Freddie live koncert

Posta tér

2019. augusztus 19. hétfő 18:00

Koncert

Freddie, Fehérvári Gábor Alfréd sokoldalú előadóművész. Néhány évvel korábbi debütálása után nem volt év, melyben ne nyert volna el valamilyen rangos elismerést, díjat. Mert véletlenek nincsenek, és a tehetségek okkal kerülnek színpadra!

Akiről senki sem hiszi el...

Ocho Macho koncert

Posta tér

2019. augusztus 19. hétfő 19:30

Koncert

Az Ocho Macho 2003-ban alakult, zenei stílusában a reggae, a ska, a punk és a latin találkozik. Ez az általuk hupogásnak nevezett muzsika. Nevük, a „nyolc hím” spanyolból fordítás, bájosan és szándékosan helytelen, a pontos változat Ocho Machos lenne.

Nem chips, hanem zene!

Follow the Flow

Posta tér

2019. augusztus 19. hétfő 22:00

Koncert

Az egyik legfelkapottabb hazai zenekar 2017-ben nyerte el végleges formáját, amikor Szakács Gergő csatlakozott a csapathoz. Nem tudja senki című slágerükkel berobbantak a köztudatba, nézettségi rekordokat döntve mindenhol. Sárváron is hasonlóra számítunk.

Fülről már mindenki ismeri őket…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!