Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00 - 20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

Kárpátia koncert- 2019

Nádasdy-vár

2019. május 24. péntek 19:00

Koncert

Sárvárra érkezik a Kárpátia országos turnéja. A vár nagyszínpadán előzenekarként az Akela lép fel. Magyar nemzeti rocktalálkozó a vár történelmi falai között, ahol a zene öt falról csendül vissza. Jegyek elővételben is kaphatók.

Kárpátia a sárvári várban

Ez most komoly? Zenei hétvége 2.0

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat - május 26. vasárnap

Koncert

Hangszer, korszak, zenei produkció értelemben országosan nagy választék várja a klasszikus zene rajongóit. Elmondjuk, hogy május utolsó hétvégéjét miért érdemes a Nádasdy-várban kínált komolyzenei koncertekkel tölteni. Elegánsan sokrétű lesz az idei program.

A legszebb hangok…

Savaria Brass gyerekkoncert

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat 16:00

Koncert, Gyerekprogram

Komolyzenei hétvégénk első koncertjét a gyerekeknek ajánljuk. A Savaria Rézfúvós Együttes előadásában a zene történetének legizgalmasabb és egyben legviccesebb megállóival ismertetik meg a gyerekeket.

Nem komolyan…

Davidovics Igor és Szászvárosi Sándor koncertje

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. május 25. szombat 17:30

Koncert

A két legenda egy színpadon Sárváron! A barcelonai Davidovics Igor ritkán vendégszerepel itthon, Magyarországon. A régizene rajongói még ritkábban láthatják őt egy színpadon a másik nagymenővel, Szászvárosi Sándorral.Igazi kuriózum ígérkezik!

Egy megismételhetetlen koncert….

Giusto Kamarazenekar koncertje

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat 18:30

Koncert

A zenei hétvége kertszínpada idén is kiváló helyszín a kamarazenéhez. Vendégünk a Giusto Kamarazenekar. Hangversenyük klasszikus slágerek és fülbe mászó dallamok szárnyán andalítja el az igényes zenére vágyó hallgatóságot.

Vonós kamarazene...

Az operettől napjainkig

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat 19:30

Koncert

A Savaria Rézfúvó Kamaraegyüttes a Savaria Szimfonikus Zenekar tagjaiból alakult, és bár ez a jelenlegi tagokon nem látszik: a zenekar nem mai gyerek. 1976 óta fújják a rezet. Előadásukban átívelő hidat játszanak a mai zene és a klasszikusok között.

Egyedi hangzásvilág...

Szirtes Edina Mókus feat. Jammal

Nádasdy-vár

2019. május 25. szombat 21:00

Koncert

A szombati nap lezárásaként Szírtes Edina Mókus és Jammal a Nádasdy-vár nagyszínpadára lépnek, és olyat tesznek, ami után mindenkinek megváltozik a kortárs innovatív komolyzenéhez fűződő viszonya.

Fény és zeneshow

Talamba Ütőegyüttes

Nádasdy-vár

2019. május 26. vasárnap 16:00

Koncert, Gyerekprogram, Családi

Zenei hétvégénk vasárnapján is válogathatunk a zenei programok között. A hangszerbemutatóval egybekötött Talamba koncertet kifejezetten családoknak ajánljuk. A gödöllői zenekar Európa-szerte kedvelt produkciója most Sárváron kerül bemutatásra.

Ritmustanulmányok és játék

Bassiana Brass. Bemutatkozó koncert

Nádasdy-vár

2019. május 26. vasárnap 17:30

Koncert

Komolyzenei hétvégénk helyi zenekar műsorával folytatódik vasárnap délután. Egy friss kezdeményezés első koncertjével lepjük meg a sárváriakat. A Bassiana Brass nagy izgalommal várja az alkalmat, mi pedig őket!

Kik vagytok fiúk?

LORDS OF THE ORGAN III.

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. május 26. vasárnap 18:30

Koncert

Bachot kívánt a lelkünk, a díszterembe álmodtuk a helyszínt. Legyen lélekemelő, elegáns: valami, ami örökre a lelkünkbe ég. Rákász Gergely pedig mindezt lehetővé teszi számunkra. Komolyzenei hétvégénk gyöngyszemét ajánljuk figyelmébe!

Rákász Gergely orgonakoncertje

Kruppa Quartet

Nádasdy-vár

2019. május 26. vasárnap 19:30

Koncert

A Kruppa Quartet rendszeresen mutat be klasszikus és kortárs komolyzenei műveket . koncertjein. Hangulatos előadásuk minden várlátogató számára kellemes meglepetést ígér.

Klasszikusok a várkertben…

A Kőszegi vonósok fényjátéka

Nádasdy-vár

2019. május 26. vasárnap 21:00

Koncert

A Kőszegi Vonósok Singfonia fantázianévre keresztelt koncertjét hallhatják és láthatják a Nádasdy-várban komolyzenei hétvégénk fináléjaként. A zenekar tavaly már járt nálunk, felejthetetlen élményeket szereztek a komolyzene rajongóinak.

Singfonia alla Kőszeg in Sárvár!

Pengetős Trió

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 17:00

Koncert, Gyerekprogram

Berta Alexandra és a Pengetős Trió művészi előadásukkal a népzene rakoncátlan dallamait simítják a gyerekek elé, legyenek azok tipegők, vagy már jócskán hangoskodók. A citera, a tambura, a koboz és az emberi hang. Minden, ami kell.

Közös zenélés...

Budapest Funk Nu-Jazz Orchestra

Nádasdy-vár

2019. június 02. vasárnap 20:00

Koncert

A gyerekjuniális befejezésénél azért a felnőtteknek is kijár egy kis felhőtlen szórakozás. Amíg a gyerekek még a játékok körül forognak, lássuk a Nádasdy-vár színpadán a Budapest Funk Nu-Jazz zenekarát. Bulizene lesz, mozgós, pörgős, funkys!

Ami a jóba belefér…

Sárvári Sörexpressz és XX. Fúvószenei Várfesztivál

Nádasdy-vár

2019. június 28. péntek - június 30. vasárnap

Koncert

Jól ismert zenekarok, változatos stílus és finom sörök. Három jellemző három napra. A fesztivál során bemutatkoznak a sárvári fúvósok és barátaik is. A kínálatban a hagyományos sörök mellett kézműves italok és finom ételek várnak mindenkit.

Minden egyben…

Vármeeting 2019

Nádasdy-vár

2019. augusztus 01. csütörtök - augusztus 03. szombat

Koncert

Augusztus első hétvégéje ismét a motorosoké a várban. Minden este ismert zenekarok gondoskodnak a hangulatról. A 18. Vármeetingen fellépnek a magyar rock sztárjai. A felvonuláson pedig üzem közben csodálhatjuk meg a motorcsodákat.

Nemcsak motorosoknak...

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!