Nádasdy-vár

9600

Sárvár Várkerület 1.

Ma nyitva 8:00-20:00 óráig

+36 95 320 158

Programnaptár

Koncert

Nádasdy-vár Sárvár

A kultúra mindenkié…

Nádasdy-vár

2019. január 18. péntek - január 19. szombat

Koncert, Gyerekprogram, Családi

A kultúra hétvégéje egy sárvári kezdeményezés. A Magyar Kultúra Napja előtti hétvégén éljük át közösen a zene, az irodalom örömét, a kézművesség izgalmát. Elhangzó írott szó, dal, ének, játék minden belefér ebbe a két napba.

A kultúra ott él, ahol Te vagy!

Óvodások zenés délelőttje a Palinta Társulattal

Nádasdy-vár

2019. január 18. péntek 10:00

Koncert, Gyerekprogram

Zenés játék, és interaktív foglalkozás várja a Várkerületi Óvodába járó gyerekeket a Nádasdy-várban. A Palinta Társulat színes zenei játéka könnyed formában ismerteti meg a legkisebbeket a vers, a népzene sokféleségével.

Zene és báb…

Az irodalom évszádai a Szélkiáltóval

Nádasdy-vár

2019. január 18. péntek 12:30

Koncert, Gyerekprogram

A Nádasdy-vár nagytermében zene csendül, dallam száll. Vers és Dallam címen a Szélkiáltó együttes a város hetedikeseinek tart rendhagyó irodalmi órát. Izgalmas utazásra várjuk a gyerekeket a históriás énektől a rapig.

Irodalmi utazás…

Hangraforgó koncert a díszteremben

Nádasdy Ferenc Múzeum

2019. január 18. péntek 18:00

Koncert

Az együttes nem először fordul meg Sárváron. Aki emlékszik a szimpatikus házaspár előadására, az azért, akinek még nem volt szerencséje hallani őket, annak pedig határozottan ajánljuk a koncertet a Nádasdy Ferenc Múzeumban.

Életérzés a freskók ölelésében…

Nirvana emlékkoncert a pinceklubban

Pinceklub

2019. január 19. szombat 21:00

Koncert

Sárvárról és környékéről származó zenészek szervezésében Nirvana emlékkoncertre kerül sor a várpincéjében. Kapunyitás után grunge szól majd a hangszórókból, az élőzene bemelegítéseként, pedig díszlettel is készülnek a zenekari tagok.

Rock és akusztik egyben…

Szóban és zenében Tinódiról

Nádasdy-vár

2019. január 31. csütörtök 17:00

Koncert, Előadás

Sárvár minden évben megemlékezik a városban elhunyt Tinódi Lantos Sebestyénről. A nap zárására hagyományainkhoz híven a Nádasdy-vár dísztermében kerül sor. Szibler Gábor történész és Kónya István lantművész előadásait hallgathatjuk meg.

Tinódi nap…

Közelgő és terezett programjaink

Ha érdekli egy vár mindennapi élete, programjai, kiállításai, érdemes egy kattintással feliratkozni a sárvári Nádasdy-vár hírlevelére.

Maradjon kapcsolatban velünk!!